Veľká potreba a krv na toaletnom papieri

2. jún 2022

Dobrý večer dneska som šla na WC a keď som sa utrela tak som ostala v šoku na toaletnom papieri bolo veľa krvi ( ako pri menštruácii). Zažili ste to niektorá? Myslíte že to mohli byť hemoroidy, aj keď neviem o tom aby som ich mala. Stolicu mam tvrdú ale nikdy som nemala krv na papieri a ešte v takom veľkom množstve.

kvietok2891
2. jún 2022

Ahoj moze to byť s tvrdej stolice . A tvrdú stolici máš dlhodobo alebo len teraz

luccija
2. jún 2022

Môžeš mať vnútorné hemoroidy.Alebo nejaký polyp.Nemala by si mať tvrdú stolicu to nie je dobré.Pi veľa vody a vlákninu v strave...

.

autor
2. jún 2022

@luccija tak tvrdú stolicu mam už dlho, ale nikdy som nemala krv na toaletnom papieri, musím to odsledovať. Ale keby som mala polyp tak by som mala aj bolesti nie? Je pravda že som dosť tlačila na wc, ale to robím stále a nikdy sa mi nič podobné nestalo.

autor
2. jún 2022

@kvietok2891 dlhodobo. len proste ma vystrašilo že to bolo tolko krvi...

kvietok2891
2. jún 2022

Pri tvrdej stolici sa to môže stať že ti vyjde zlatá žila a ešte keď si aj tlačila no ale ak máš dlhodobo tvrdú stolicu to nieje v poriadku určite by som to riešila

zuzinka888
2. jún 2022

Môzu to byt vnutorne hemoroidy alebo oko si tlačila pukla ti zilka. Skus zmakcit stolicu. Slivkovy kompot je super vec. Kazde rano par sliviek a potom aj v priebehu dna. Pocas tehu som brala zelezo- neskutocne trapenie kazde rano. Normalne trening na porod🤣🤣ale po kompote to islo ako po masle. Ak sa to nezlepsi cez vikend tak k lekarovi.

simsalabim
2. jún 2022

V kazdom pripade treba ist k lekarovi a nespoliehat sa na to, ze su to “len” hemoroidy.

luccija
2. jún 2022

Musíš zmeniť stravu, otec mal polypy a nevedel o nich nič ho nebolelo.Skor to máš z tej stolice daj si to vysetrit

janinah
2. jún 2022

Nestresuj,krvácanie pri hemoroide býva silné a krvi veľa.Treba si nasadiť detralex tbl,daju sa volne kúpiť,z čípkov glyvenol a kupele v dubvej kôre ,ale hlavne zmenu stravy aj viac pohybu,vygoogliš si všetko o tom,aj tu na MK je kopa info.K dr, nie je nutné okamžite utekať.

zuzanazu85
2. jún 2022

Krv z konečníka nie je dobrá a v takom množstve. Mala by si navštíviť doktora 🙄. Ale nestresuj .

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lrnka
2. jún 2022

Ahoj. Ja ti napíšem moju skúsenosť. Prsné ako ty som reagovala, ked som si našla rz na toaletnom papieri krv. Bolo jej ako pises toľko ako pri menzes a bola tmavá a také zrazeniny som mala. Hned som myslela na to najhorsie.Nikdy nevyhaldavaj co to môže byť na googli. Je to dobrý pomocník ale nie vždy, keď sa týka niečoho co sa týka zdravia. Objednala som sa na vyšetrenie a kym som čakala tak psychika robí veľa. Pobolieva ma aj zub v tom čase tak som pomenej jedla kym som zase cakala na žubara a tam hneď príznaky na rakovinu krv, pochudnutie ( pre zub nejedla som moc) zvracanie z vody lebo som myslela na zo najhoršie to bol ďalší príznak a uz som si aj vravela ze rakovina, aby som nebola v soku keď mi to po kolonoskopii povie dr. A tí poviem tak úprimne som sa nezasmial z chuti, ked uz som mala po vyšetrení a sedela som a čakala co mi povie dr a on ze no mate II. Štádium a uz som čakala ze povie rakoviny a on, ze hemeroidy to som sa tak začala smiať a on ze co sa deje a ja ze nič pan dr. Ale som mu to vysvetlila. Povedal mi aj, ze veľa robí psychika s človekom a najväčšiu chybu robia ľudía, ze hend idu na Google. Tak sa neboj kym nemáš krv v stolici tak to máš isto hemeroidy ako ja 2.stadium

lrnka
2. jún 2022

@lrnka mne sa to objavilo 2r po porode

78787878
2. jún 2022

Ano, zazila. Vnutorne hemoroidy, ktore si asi prave zistila.

travelllerka
3. jún 2022

Aj ja, kopa krvi, len vnútorné hemoroidy.

autor
3. jún 2022

@lrnka takzé to môže byť zlatá žila ?

autor
3. jún 2022

@78787878 to som prekvapená že toľko krvi môže byť z hemoroidov .

autor
3. jún 2022

@mb2021 stalo sa mi to prvýkrát tak to odsledujem

zuzinabila
3. jún 2022

Ano,takmer s urcitostou.

1angelika
3. jún 2022

uff keby len kúsok tak by to mohla byť aj žilka, ktorá praskla ak si tlačila ale ak je to veľké množstvo krvi nestrácaj čas a choď k lekárovi, to nieje sranda..

hviera81
3. jún 2022

moze to byt aj ranka na konecniku.

nicole003
3. jún 2022

Moze byt tolko krvi, po 10.rokoch preliecovania hemoroidov aj mne sa nedavno valila krv plus zrazeniny. Kedze som tehotna tiez som sa zlakla a šup do nemocnice. Zistilo sa ze sa mi tam spravil hematom a chirurg ma sprdol ze co som to neriesila?no riesila ale ked obvodna vravela ze to nie je v katastrofalnom stave tak som jej verila. Tak teraz ma caka podviazanie hemoroidu lebo po porode by uz pomohla len operacia. Takze radšej riesit ked sa stav zhorsuje. A vrelo odporucam pouzivat kostihojovu masť.