Chcela by som vás poprosiť o radu. Na ľavom stehne sa mi spravila taká hrča alebo skôr zdurenina. Je dosť veľká a nebolestivá. Je vidno aj na pohľad. Ta zdurenina je akoby pevná na tom svale. Nedá sa sňou pohybovať, preto som si najskor myslela, že je to sval. Nemá to ani tvar takej typickej hrčky, skôr ako opuch na svale, no nikde som sa nezranila. Ale nakoniec som zistila, že to na druhej nohe nemám. Veľmi sa bojím, že je to rakovina. Ešte chcem dodať, že mám 20 rokov Ďakujem za každú odpoveď.
@hazelgracegus čitala som, že tukové hrčky sú pohyblivé ale táto vôbec nie. Uplne z toho svalu vyrastá
@simonabat ja som mala v stehne v svale tukovu hrcu veľkosti golfovej loptičky. Nebola pohyblivá ani ne bolela až keď sa sa mi raz zapálila a ledva som dosla na chirurgiu vyrezali a bol pokoj. Jazva mi zostala veľká aj ešte trochu jamka. Ja som to mala možno ako 15rocna chodila som na základnu školu ešte teraz mam 33.Neboj len si stým zajdi k Dr.
@simonabat zväčšovalo ale asi pomaly všimla som si to až to bolo vidno a teda najviac až to bolelo dovtedy som to neriesila ja som mala jednu takú tukovu aj v obočí ale takú malinku možno ako hrášok aj tu mi rovno vybrali. Ale odvtedy som si nikde inde nenasla. Ono mne to bolo vysvetlene ako upchata mazova žľaza ono to postupne pomaly rastie.