Čo pomôže na veľkú bolesť zuba ak lieky nezaberajú. Na pohotovosti som bola ale žiaľ bola premiestnena inam. A zajtra ráno k svojmu zubárovi.
Valetol je dobrý na zuby.. alebo flector ti mohli predpísať. A prečo ta neošetrili?
Flektor si skus zohnať. Dosť možné že nerv odumiera. Nikdy má neboleli zuby extrémne len keď odumieral. Kým som prišla k zubárovi už bol mŕtvy a necítila som nič
@katkaaaaaaaaaaaa klinčeky som už tiež skúšala a žiadna úľava
@jjanulienka majú zrušenu pohotovosť vo Zvolene.
@dominika7990 aj ten som už skúšala. Aj Aulin. A vôbec nepomáha. Už som s toho na nervy.
odkiaľ si
nimesil sacok a hned rano od siestej stepovat u zubara mne dal pred vyse tyzdnom nakoniec dalacin atb zabal okostnice bolest to bola dost vyrazna ale mala som velky zapal podla rtg
@loginexistuje áno k zubárovi sa ráno chystám.Len že môj zubár ma ordinačné hodiny od 13:00. A do vtedy sa asi zbláznim. Tak chcem ísť ku druhému. A neodíde kým mi ho nevytrhne..
@loginexistuje a vytrhol ti ho nakoniec?
@loginexistuje Tiež mám zápal okostnice, v piatok som dobrala Augmentin ATB + flector, ja som už mala aj hnis 😪 Ešte som si robila repikove vyplachy a samozrejme aj tie studené obklady.
@sudocek hej to ti vythne vycisti a da atb
@sudocek Mne ho nevytrhla. Rozvrtala mi ho, čistila kanaliky, hrčku nad zubom prerezala a z tade vytláčala hnis. To čistenie spravila 2x za týždeň. Teraz tam mám antibiotickú vložku do 05.09. Drž sa, zubár ti len pomôže.
@loginexistuje Tento zub mi robila už v máji, vtedy sa mi zlomil, od vtedy ma sem tam pobolieval a takto to vyvrcholilo. Tiež mám potvrdené od imunologičky, že sa mi zle a hlavne pomaly hoja rany.
@sudocek klinček podrviť a dať na zub, alebo zaliat pár ks klinčeka ako čaj a vyplachovať boľavé miesto. Je to aj protizapalove aj upokojujúce. Ja som tak fungovala Štvrtok Piatok a včera som bola na pohotovosti v PO