Veľká bolesť krížov

foxy123
8. máj 2024

Ahojte chcem sa informovať či už niekto z vás mal
Strašnú bolesť krížov ale neuveriteľne bolestivú
Malá mi prísť menštruácia 1.5 no je 8.5 a zatiaľ nič
Tehotná asi dúfam nie som keďže mám teliesko
Nehormonálne ... Rady že mám ísť k dr. Áno pôjdem
Lenže má dovolenku momentálne a ja sa už bojím že čo mi je aspoň rady a podobné prípady pre uskladnenie mi pomôžu. Celú dobu už dlhšiu sa cítim unavená všetko má bolí kosti, kĺby, kríže až tak že keď sedím alebo ležím alebo sa mám prehnúť koniec mi je už som skúšala lieky všetko možné nič mi nepomáha už som skúšala aj privolať menštruáciu nikde nič zatiaľ nepomáha potom som chcela že pôjdem na pohotovosť nech pichnúť injekciu nechceli mi ju pichnúť že oni mi ju nepichnú že mám počkať na svojho lekára ja už som zúfalá neviem čo sa somnou deje bojím sa lebo mám v hlave plno chorôb iste ste to už zažili aj vy nemám v sebe kľud
Prosím vás poraďte mi a dáko má ukludnite alebo povecte čo to môže podľa vás byť či už niekto z vás také dačo mal lebo som už mimo 😂 vopred ďakujem

apolka77
8. máj 2024

Sprav si tehotenský test.
Kľudne môžeš mať mimomaternicové tehotenstvo napr.
Odporúčam ísť k zastupujúcemu gynekológovi pretože to je dosť nebezpečne...a vôbec keď sa cítiš tak zle ako opisujes nič iné ako dr.ti nepomôže.

foxy123
autor
8. máj 2024

@apolka77 vidíte to ma nenapadlo že ho niekto zastupuje lebo ani na dverách ako to zvyknú mať tak nemal napísané žiadneho ja už rozmýšľam že do zajtra vydržím a vrátim sa na pohotovosť a budú mi musieť dať injekciu a pozrieť sa na mňa lebo tu v Lučenci aj keby umieraš tak ti nepomôžu ako vidím