Veľa vzduchu v črevnej sústave

29. okt 2024

Ahojte otázka ako sa zbaviť veľa vzduchu v črevách už má to trápi zo dva týždne a včera som sa zobudil na brutálny tlak v creve v podbruši sa mi to tam vsetko upchalo a taká neskutočná bolest asi hodinu. Ako sa toho zbaviť viete dakto poradiť ? Ďakujem

januska12323
29. okt 2024

Espumisan.

zuzanita1609
29. okt 2024

Pohyb, šport, rýchla chôdza, cvičenie

viestta
29. okt 2024

Vyvazena zdrava strava, probiotika, pohyb. Ked je to neunosne simeticon alebo espumizan.
(a len tak mimochodom, to nie je vzduch, to su plyny, ktore sa uvolnuju ked bakterie rozkladaju potravu v creve, vysoke percento z nich tvori metan, nieco kyslicnyk uhlicity, obcas aj sirovodik)

autor
29. okt 2024

@viestta prepáčte nevedel som či plyny alebo vzduch lebo nikdy má ani len brucho nebolelo ale včera som sa o polnoci zobudil na takú bolest ako keby mi črevo išlo streliť a pol chvíľi ako keby mi črevo zovrelo

viestta
29. okt 2024

Na zarazene prdy sa neumiera, porozmyslaj co si vcera pojedol a co ta mohlo zdut

autor
29. okt 2024

Mal som pstruha zo zeleninou na večeru cez deň vločky z mandľovým mliekom s takých jedál neviem či zduje

marcellka32
29. okt 2024

Treba sa dať na pravý bok a zdravo si prdnúť....to mám od lekára radu, ako prvé sa pýta lekár v nemocnici: plyny boli ?🙂

autor
29. okt 2024

Ale môžu z tých plynov bolieť celé boky ako svalovica a kríže musím byt nafuknuty lebo až sa mi žalúdok o aortu opiera cítim až tep v bruchu

oslo1
29. okt 2024

Kup si kmin a par semiacok niekolko krat denne. To iste feniklovy caj

autor
30. okt 2024

Feniklový čaj pijem ale daako nic

anjelok
30. okt 2024

Cierne uhlie a vysetrenia. Moze to byt hocico, cez intolerancie, histamin po sibo. Ak to je tak, ako popisujes a nie bezne vetry.

autor
30. okt 2024

Žeby Daaka alergia alebo niečo?