Ahojte otázka ako sa zbaviť veľa vzduchu v črevách už má to trápi zo dva týždne a včera som sa zobudil na brutálny tlak v creve v podbruši sa mi to tam vsetko upchalo a taká neskutočná bolest asi hodinu. Ako sa toho zbaviť viete dakto poradiť ? Ďakujem
Pohyb, šport, rýchla chôdza, cvičenie
Vyvazena zdrava strava, probiotika, pohyb. Ked je to neunosne simeticon alebo espumizan.
(a len tak mimochodom, to nie je vzduch, to su plyny, ktore sa uvolnuju ked bakterie rozkladaju potravu v creve, vysoke percento z nich tvori metan, nieco kyslicnyk uhlicity, obcas aj sirovodik)
@viestta prepáčte nevedel som či plyny alebo vzduch lebo nikdy má ani len brucho nebolelo ale včera som sa o polnoci zobudil na takú bolest ako keby mi črevo išlo streliť a pol chvíľi ako keby mi črevo zovrelo
Na zarazene prdy sa neumiera, porozmyslaj co si vcera pojedol a co ta mohlo zdut
Mal som pstruha zo zeleninou na večeru cez deň vločky z mandľovým mliekom s takých jedál neviem či zduje
Treba sa dať na pravý bok a zdravo si prdnúť....to mám od lekára radu, ako prvé sa pýta lekár v nemocnici: plyny boli ?🙂
Ale môžu z tých plynov bolieť celé boky ako svalovica a kríže musím byt nafuknuty lebo až sa mi žalúdok o aortu opiera cítim až tep v bruchu
Kup si kmin a par semiacok niekolko krat denne. To iste feniklovy caj
Feniklový čaj pijem ale daako nic
Cierne uhlie a vysetrenia. Moze to byt hocico, cez intolerancie, histamin po sibo. Ak to je tak, ako popisujes a nie bezne vetry.
Žeby Daaka alergia alebo niečo?
Espumisan.