Vedľajšie účinky po očkovaní Astra Zeneca

moonica
25. mar 2021

Ahojte , prosím Vás aké a ako dlho ste mali vedľajšie účinky po 1 dávke Astry ? Ja som dnes 4ty deň po a stále som vyradená z obehu , bolia má svaly , som slabá a nevladzem . Prve dva dni som mala teploty . Už mi to príde moc 😐 Mám 32r. Ďakujem za odpovede.

anjelicek26
25. mar 2021

@moonica myslim, ze to su normalne priznaky po vela ockovaniach, trva to aj tyzden... davkuj sa vitaminmi, oddychuj, ono to prejde.

monicka144
25. mar 2021

Niektorí učitelia s tým vraj mali problém aj týždeň takže dovtedy je to asi ok ak to nie je vážnejšie. Normálne si vraj treba dať lieky na horúčku ak je veľmi zle a len to vydržať. Znamená to, že telo si tvorí protilátky a je to vlastne dobré znamenie 🙂

mogaa
25. mar 2021

@moonica ono po akomkoľvek očkovaní je oslabená imunita, čiže veľa piť, veľa oddychovať a light režim....stačí že si mala v tele slabší zápal a stav po očkovaní sa zhorší....nasaď vitamíny prípadne betaglukány....je to dočasné a prirodzená reakcia tela

gelifil
25. mar 2021

myslsim si, ze to nie je v poriadku a urcite by si to mala hlasit

mondolina
25. mar 2021

dva dni po som mala zimnicu, bolesť hlavy

ajko2011
25. mar 2021

@moonica ja som bola očkovaná v pondelok ráno a v utorok poobede mi už nič nebolo 🙂 v pondelok večer ma rameno bolelo, teplotu som mala 38,2, cez noc prešlo, v utorok doobedu ma všetko bolelo, zima mi bola a poobede po práci som vzala Ibalgin, pospala som a uťalo 🙂 neviem či je podstatný vek, mám 28

poopsie
25. mar 2021

Viete, čo je experiment - experimentálna? Dali ste si pichnúť experimentálnu vakcínu, ste pokusne morčatá, nikto netuší čo bude s vami o rok, dva 👏👏👏👏takéto harakiri s bunkami môže spôsobiť aj ich bujnenie.. Mladé baby 🤦‍♀️ktoré by virus normálne prekonali...

nienna
25. mar 2021

Hlavne si davajte Aspirin/Acylpirin, kedze sa z Astry vraj tvoria zrazeniny....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hettinka
25. mar 2021

@moonica ajoj, ja som mala veľmi mierne príznaky, ale o ockovani som vedela dobrý týždeň. Bolela a svrbrla má ruka, unava, popoludní som si musela zdriemnuť. Muž mal teplotu 1 deň a tiež bol pár dni unaveny. Daj si paralen od bolesti a oddychuj.

weronika171717
25. mar 2021

No uvidíš o pár rokov, ale NIKDY v živote by som nebola pokusnym kralikom. Keby ste ženy vedeli čo ste si dali dobrovoľne do tela....mozno o pár rokov zistíte. Slovo možno pisem len preto, že ak budete o pár rokov ešte dýchať vzduch. Prajem veľa šťastia. 🍀

3009
25. mar 2021

@weronika171717 a ty vieš či ty budeš o pár rokov dýchať vzduch?

anjelicek26
25. mar 2021

@poopsie drviva vacsina potrebuje byt zaockovana kvoli praci, dalsia sa ockuje preto, ze je rizikova skupina a "mlada baba" mozes rozpravat onkologickej pacientke alebo zene s inymi tazkymi zdravotnymi problemami, ony same najlepsie vedia a zvazili si, ci je lepsie risknut ockovanie alebo risknut chorobu... ja pojdem zaockovat 10 rocneho syna hned ako to bude mozne... este diskutujeme s lekarmi, ktora vakcina je najvhodnejsia, kedze studie este nie su. Syn ma geneticku mutaciu, ktora mu robi cysty v plucach, covid by nemusel ustat. FAkt si myslis, ze je vsetko take cierno-biele a vsetci, co sa ockuju, su blbi?

weronika171717
25. mar 2021

@3009 to veru nevie nikto 🤷‍♀️, ale predsa eliminujem dôvody a jedným z dôvodov by mohol byť tento jed, ktorý si nedám pichnúť do tela. To je môj názor, ty máš svoj. Len sa ockujte, je to váš život, vaše telo zeny, nie moje. Mne to môže byť jedno. Ale čo nepochopím mate to čierne na bielom, plno zahraničných stránok o tom píše, aj slovenské, len problém je ten, že na slovenských to cenzuruju, mazu, aby sa ľudia nedozvedeli o co naozaj ide a keď my co vieme fakty chceme otvoriť ľuďom oči, tak tomu neveria. Aspoň si skúste sadnúť nejaký večer a poriadne popozerať súvislosti, stránky, odkazy, príspevky, zahraničné stránky, videa, je toho veľmi veľa a fakt už uveríte. Viac vám nepoviem, musíte mať samé záujem. Pekný deň.

hettinka
25. mar 2021

Tie, ktoré odmietate vakcínu, vy osobne nie ste vôbec zaočkované? Žiadne z detských ockovani nemáte? Deti ste tiež ockovat nedali? Lebo ak je to take nebezpečne, už by sme tu teda nemali byt, alebo všetci chorí...
Ja by som nechcela pfizer a moderna, keďže tie sú robené na novom princípe. Astrazeneca je na rovnakom základe, ako už roky používané vakcíny. Reakcia je nepríjemná u mnohých, ale dá sa zvládnuť. Radšej ako dostať covid a dávať potom do seba všelijaké lieky, vrátane experimentov ako Ivermectin a ďalšie latky, ktoré sa používajú. Alebo užívať ATB aj 3 týždne, liečiť sa zo zápalu pľúc.

ajko2011
25. mar 2021

@elizabet173 presne :-/ tiež som mala švagrinú na kyslíku v nemocnici. Mladá žena, v mojom veku. Doteraz zdravá !!! Doma 3 ročné dieťa a len zázrakom neskončila na pľúcnej ventilácii. Pľúca jej fungujú už len na 80% a výsledky pečeňových testov má také akokeby denne chlastala. 🤭

ksulka
25. mar 2021

@weronika171717 Keby ste ženy vedeli čo ste si dali dobrovoľne do tela... No daj a bud konkretna

zuzi364
25. mar 2021

@moonica 📌

vikusjk
25. mar 2021

@moonica asi vela zalezi od konkretneho organizmu, je to velmi individualne. Moja mamka bola pred vyse tyzdnom na prvej davke, ma 60 r a nemala ziadne vedlajsie ucinky, okrem trochu bolestiveho ramena. Tiez dostala Astru, kedze nad 60r davaju Astru. Mala som o nu obavy, ale nastastie nemala ani zvysenu teplotu, snad to tak bude aj po druhej davke 🙏

mondolina
25. mar 2021

@ksulka
to nevie ani ona sama🤫🙄 ale moc ju to sere, že niekto sa dá očkovať keď s tým ona nesúhlasí

poopsie
25. mar 2021

Ja ako 24 ročná som mala taký zápal pľúc, že som tiež skončila skoro v nemocnici a vtedy nebol kovid a teraz ako čo? Pre mňa pri vakcíne riziká prevyšujú výhody... Ale že úplne... Preto je potrebná ambulantná liečba, rtg pľúc, monitorovanie pacienta obvodným lekárom... Už ste počuli o mladých ľuďoch s následkami po chripke?! Asi nie... Tak si to preštudujte.... Ivermektin nieje žiaden experiment 🤦‍♀️to môže zatreť len fakt človek s '' prehľadom ''... Je zaujímavé kolké sa bijete do pŕs, že vy mate pravdu a počúvate odborníkov, ale takých bohužiaľ čo dostávajú do vrecka od farmafiriem.... Lekár čo spisal I+mask protokol je svetová kapacita... Naši akože odborníci nemajú ani samy osebe, ani dohromady, také skóre ako on sám... 🤔Takže nad tým by som troška pouvažovala

poopsie
25. mar 2021

@mondolina ja napríklad som s tým úplne OK, že niekto sa dá očkovať, ale nemôžu to predsa vymáhať zamestnávatelia... A často ľudia nevedia o čom sú tie vakcíny.. Ani Astra nieje klasika 🤷‍♀️a potom tu ide niekto písať, že či niesom zaočkovaná proti ničomu... NIE NIESOM ZAOČKOVANÁ... Pretože nikto nikdy nebol takymito vakcinami očkovaní... Pred týmto šialenstvom.... A to je tak ťažké pochopiť 🤷‍♀️... A ľudia sa stále spoliehajú na to, že NÚ sa objavia len prvý týždeň..

tncka
25. mar 2021

@3009 rozhodne ma vacsiu sancu

mogaa
25. mar 2021

@poopsie a čo násedky po Covide? lebo teda ja mám v okol kopec ľudí čo im ostali následky - ťažko povedať či trvalé abo dočasné...známa 40-tnička obojstranný zápal plúc - brala aj Isopronosin aj ATB - problémy s dýchaním má už druhý mesiac čo je po Covide, ďaľšia 30-tnička mala "len"bolesti hlavy a stratu čuchu a chuti , tá po prekonaní je už 3-tí mesiac a stále má rozhádzaný krvný obraz, stále má vysoké zápalové parametre a to využívala niekoľko viac kombinácii ATB - - takže už ju len sledujú každé 2týždne chod na krv ....o tých čo to nezvládli sa rozpisovať nebudem...nič nie je len čierno-biele ....každý liek od bolesti môže vyvolať krvácanie alebo poškodiť obličky, napriek tomu ak má niekto bolesti si ho berie, detto ak človek dostane ATB ich berie hoci majú NU.....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poopsie
25. mar 2021

@mogaa porovnávať tabletky s vakcínou je ako hrušky s jablkami... Minule na margo Astry niekto zatrel, že aj antikoncepcia spôsobuje zrazeniny 🤷‍♀️ja antikoncepciu neberiem, neberem ani tu ružovú tabletku... Beriem len obyčajný paralen pri bolesti a v krajnom prípade antibiotika, pri ktorých výhody prevyšujú rizika 😉každý má právo voľby a tak to musí ostať.... Pani chcela vedieť NÚ.. Tak som jej odpísala... Prebieha 3.a 4. Kolo klinického skúšania... NÚ sa môžu dostaviť hocikedy, stačí ak si telo pomýli bunky, alebo bude vystavená nákaze.... Myslím, že tieto informácie by mal mať každý, kto to podstúpi... Konkrétne astra dopravuje do bunky v opičom adenoviruse proteín... Vravim čisté bunkové harakiri

moonica
autor
25. mar 2021

Dakujem vsetkym za reakcie 🙂 Nechcela som tu zase rozpútať takúto búrlivú diskusiu, každý môže mat svoj názor .
Ale určite si nemyslím , že tým , že som mladá by som zvládla ako nič covid. Mám priateľa rovnako 32 starého , zdravého, nekonečného. V januári mal covid a brali ho do nemocnice nie za 5 min 12 ale 12:05 s 80% saturaciou a 60% poškodenými pľúcami, verte že takúto strach o blízku osobu nikto nechce zažiť . Prežil to , je koniec marca a ledva vyjde na prvé poschodie.
Takze bola to moja slobodná vola aj v tomto veku sa zaočkovať , bola to pre mna jediná dostupná vakcína. Dokonca o mne neviete nič a niektorí si tu dovolia tvrdiť kadeco 🤷🏻‍♀️ mám oslabenú imunitu, astmu a iné chronické ochorenia . Kamarátka lekárka mi akurát napísala , že keď takto reagujem na očkovanie čo by potom bolo na covid . A Veru.. A ďakujem vsetkym kto tu nehejtoval 🙂

poopsie
25. mar 2021

@elizabet173 mne na tebe nezáleží 😅budem úprimná.. Ale ani farmafirme na tebe nezáleží, ani politikom, všetci sme nahraditelni

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz