Ahojte prosim vas dnes som si dala prvykrat 1x paretin 10mg rano
:mam zvlastne stavy napatie, trasu sa mi ruky potim sa. Viem ze toto potrva este dlhsie kym mi zabere na PP ale stalo sa vam to niekomu hned prvy den ? Dakujem
@mattina8991 ďakujem ti za odpoveď. 😊 Lebo veľmi mi je divne necitim sa vo svojej koži… vraj by vtedy mali ľudia byť doma, lebo no fungovať sa mi normálne veru momentálne nedá.
@alzbetka1203 začiatky užívania AD sú ťažšie ale postupne sa to bude zlepšovať. Mne práveže pomáhalo keď som nebola doma, že som fungovala normálne. Aj keď je to strašne ťažké sa premôcť a to som mala ťažké stavy, ale rýchlejšie mi ušiel čas.
@mattina8991 Ja práve zapijam druhu polku dnes ráno a už teraz mám paniku čo to zas dnes bude. P. Doktorka mi k tomu dala aj lexaurin keď je moc zle včera som si musela dať dva (poobede a večer). Dnes sa skusim prekonať ako vy hovorite a aj niečo robiť. Ste zlatá ďakujem vam za odozvy je dobre vedieť že som to nezažila jedina
@alzbetka1203 tým strachom z tabletiek si prešiel asi každý kto začal brať AD, keby to boli také neznesiteľne stavy nebral by ich nikto 😊 ukludňovák máš na preklenutie tohto obdobia, potom vysadis 😊 kľudne napíš aj správu ak ťa bude niečo zaujímať
@mattina8991 ďakujem❤️😌
@alzbetka1203 ako sa máš? Zabrali ti lieky?
Ja po 12tich dnoch uzivania paretinu som citil nestabilitu malatnost a jedine co mi na tom vadilo bola triaška... triasol som sa cely den ale ked som chodil alebo sa niecomu venoval tak ma to preslo proste ked som lezal nevedel som sa uvolnit bral som ho cely rano po ranajkach su to moje prve skusenosti s AD chapem ze prve 2 tyzdne su tazke dnes som ho nezobral koli tej triaske aby nebola silnejsia a vobec mi nechyba a nemam ani panicke ataky zamna mi pomohol xanax som bral tiez len pred spanim ale zbytocne len mi z toho bolo zle xanax len keby mi bolo fakt zle a islo by namna ale fakt od kedy berem paretin necitim ataky je to 20 den bez ataku ked budete brat povinne tie AD vsetko sa da do normalu verim tomu
@alzbetka1203 ahoj, ja síce beriem iné AD ale tieto vedľajšie účinky sú úplne normálne prvé týždne liečby 😊