Žienky, je možné mať 2 týždne po antibiotikách stále vedľajšie účinky? Konkrétne ide o kožnú chorobu niečo ako "žihľavka". Tak raz za týždeň sa mi to vyhodilo ešte pred užívaním atb keď som niečo zjedla, alergológiu aj gastro chcem riešiť len momentálne by som radšej nebehala po nemocniciach, s obvodnou volám či sa niečo mení tak raz týždenne. Ale je to už dosť nepríjemné cez 2 týždne chodím nervózna čo ma všetko svrbí. Prejde to? Atb mi menila, mala som Zinnat a po 2 dnoch zmenila na Augmentin, lebo som ho uz raz mala a z oboch zlá reakcia. Dokopy som ich brala 4 dni.
no samozrejme alergiu na nieco ( najcastesjie potraviny ) overit treba.
@petulik92 tiez som pred mesiacom brala Augmentin a reakcia ako hrom. Vyskakali mi po nom take svrbive vyrazky a ttrva to doteraz. Sice uz menej,lebo pomaly miznu.no svrbelo to do zblaznenia
@petulik92 ked si to mala uz aj predtym, tak to nebude z ATB.
niekedy ani nemusi mat vyslovene alergiu, ale tvoje telo moze byt nejake zatazene a alergicky reaguje aj an to, na co by nemalo. ja som zihlavku mala jedno obdobie a nikto nevie z coho, uz aj pred 20r sami to stalo 1x. tiez som mala jedno obdobie ekzem, ale hrozny ekzem, so zapalom - cervene velke stipajuce plochy na celom tele. 6m som s tym bojovala. potom soms a nejak zregenerovala a uz 3r ekzem nemam.