Ahojte už dlhšie roky mám problém s tým ,že večer nemôžem zaspať prehadzujem sa aj od 9 do 2/3 rána potom zaspím ale mám dieťa treba mi aj v noci vstávať občas k nej ráno do škôlky tak už neviem čo mám robiť hrozne sa cítim celý deň
Neviete o niečom čo by mi pomohlo skôr vecer zaspať a aby zase to nebolo škodlivé alebo návykové? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ďakujem
Magnezko skus...moze ist aj o stres, depresiu...
Melatonín skus
Do tehotenstva mi pomahal melatonin, po porode uz ani to...som zufala, spim tak 3-4h denne, nachodim denne kilometre, beham okolo babatka a domacnosti, starsieho dietata a aj tak neviem zaspat....u mna sa to objavilo po covide....mozno tu niekto poradi nieco, co som este neskusila...
@anicka2626 mávala som také stavy, keď som mala náročnú prácu na nervy - hlava mi šrotovala aj v noci a nie a nie ten mozog vypnúť. Pomohlo mi hovoriť o tom, čo mi beží v hlave, vyrozprávať to, aj si zanadavat... A potom som si kúpila čajík na ukludnenie, pila som pred spaním a tesne pred spaním 2 tbl Persen Forte - to je len silný výťažok z byliniek, nenavykovy. Niekto používa aj Sedatif PC, tiež bylinky. Muž má držal celé hodiny v náručí a hladkal po tvári až kým som nezaspala. Ale pokojne si zájdi na par sedení k psychológovi, tam sa dobre zo všetkého vyrozprávas, uvoľnís ten pretlak v hlave... Možno ti dá aj nejaké rady a tipy ako vyčistit hlavu a naučiť ju vypnúť ☺️ je to na nezaplatenie, dlho som to odkladala a keby jedinú vec môžem zmeniť a vrátiť tak je to toto, ísť skôr... Som až neverila koľko toho zo mňa začalo vyliezat keď som tam 1x šla 😁
@anicka2626 a cez den pijes kavu, cierny al.zeleny caj, kolove napoje?
tak su rozne vyzivove doplnky, ktore aj realne pomahaju, skus sa spytat napriklad aj v lekarni, myslim, ze ti budu vediet poradit.