Ahojte neviem čo sa somnou v poslednej dobe deje ale mávam večer dosť zimnicu cez deň ma buď zapečie alebo mám hnačku keď mi treba na malú tak ma akokeby zvnútra strašne šteklí nafuknuté mám bucho aj podbruško je mi sem tam zle. Trvá to takto už tretí deň a MS mám mať až skoro o mesiac.
Vopred ďakujem za rady. 🙂
@landsmanka nemám práve
nebola si ockovana v poslednej dobe?
Zmeraj tlak krvi, lebo aj to môže robiť. Môžeš byť aj vyčerpaná, Môže to byť nervového pôvodu.
@salome123 nebola
Môže to byť aj zo stresu, ja keď mám stresové dni v práci mávam zimnicu večer alebo v noci. Daj si urobiť komplet krvné vyšetrenia u obvodného lekára, môžeš byť aj chudokrvná. V rámci preventívnej prehliadky máš na to právo.
Okrem vyššie spomenutého to môže byť aj problém so štítnou žľazou, no a xy dalších dôvodov, ktoré vám môže zistiť jedine doktor.
@asia83 vyšetrenia na štítnu mám práve v poriadku
@cocolino234 nadváhu nemám mám 169 a 52kg
zlepšilo sa to už nejako, či je to ešte aktuálne?
@zuzka10175 no momentálne sa cítim tak zvláštne neviem to dobre opísať po tom čo som to písala to prešlo dlho nebolo nič a teraz znova vonku horúco a ja mám opäť zimnicu studené ruky ako ľad a asi posledné 3-4 dni nízky tlak hlava sa mi točila jeden večer ale len keď som ležala na pravej strane teraz sa mi netočí ale býva mi zle tak na zvracanie ako keby
ja to mavam z nedostatku spanku. ak mi vecer zacne byt zrazu strasna zima, znamena to, ze som mala uz ist skor spat. niekedy aj cez den mi zacne byt strasna zima a zacnem byt ospala. plus nedostatok horcika a zeleza to este moze byt
bolo by dobré urobiť celkovú diagnostiku, zistiť príčinu problému a tú potom odstrániť. U každého môže byť príčina niečo iné, ale jednoduchý test to vie odhaliť. Ak máš záujem, napíš mi ss, môžem ti s tým pomôcť.
Nie si iba príliš vyčerpaná?
@monka105 je to možné necítim sa že by som bola ale je to možné predsa len telo reaguje na rôzne situácie kadeako
nemas intoleranciu laktozy? ja mavam taketo stavy ked zjem nieco kde je laktoza