Dobry den mamicky.Mozno je tato otazka nevhodna pretoze sa netyka mojich deti ale manzela ale nema mi kto poradit preto sa obraciam na vas.Minuly stvrtok manzelovi scervenalo oko a pretoze si myslel ze to nieje nic vazne kupil si len nejake kvapky na odporucenie lekarnicky.Cez vikend ho zacalo uz aj boliet.Vcera bol u lekara ten mu dal nejake kvapky a povedal ze ak to neprestane tak ma prist o 2 dni znovu.Typicky anglicky lekari... Dnes sa uz stazoval na bolest pri dotyku na viecku, tlak akokeby zozadu oka a nemoze poriadne pozerat do svetla.Kvapky od lekara nezaberaju.Mamicky velmi vas prosim ak s tym mate skusenost prosim poradte co to moze byt a ake lieky(prirodne na to zaberaju) .dakujem vam velmi pekne za kazdu radu
@llenickaa blbí, neblbí, domáhajte sa vyšetrenia. toto nie je na hazard s babskými liekmi, ale na poriadnu diagnostiku, môže to byť od banality až po symptóm niečoho nedobrého, takže len do rúk lekára!!!
Kto tu má vedieť, aké lieky zaberajú, to nemyslíte vážne túto otázku… Stav sa zhoršuje a vy si pýtate babské lieky na fóre? Žasnem!
a ja vám radím, aby ste napriek tomu, aký máte pohľad na nekompetentnosť lekárov, opäť navštívili lekára s tým, že stav sa zhoršuje a predpísaná liečba nezabrala, hoci aj viacerých a dožadovali sa diagnózy a nespoliehali sa na - nazvite ich ako chcete - trebárs aj prírodné lieky. tu sa diagnózy ani účinnej liečby nedopátrate, pretože to jednoducho nie je možné.
ja vám poradím, aby si manžel oplachoval oko čistou vodou - je to prírodné, ale vylieči ho to?
a btw ak sú britskí lekári takí blbí, ako to, že GB má ešte vôbec nejakú populáciu?
meral mu niekto očný tlak?červené oko a bolesť môžu mať rôznu príčinu,od vysokého tlaku po zápal...u nás by ho vyšetril očný lekár,možno urobil výter,zmeral tlak,kukol očné pozadie a dal lieky možno atb,tam neviem....