Ahojte, chcel by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s touto zdravotnou poisťovňou, vopred ďakujem za všetky vaše názory..
@dominik117 len tie najlepšie,nikde ma neodmietli osetrit,skore terminy,rychle schvalenie liecby v zahraničí,prispevok na zuby,doplnkove ockovanie. Som tam od začiatku,nemam co vytknut,som spokojna.
Ahoj. Ak zvažuješ zmenu zdravotnej poisťovne, Union je najlepšia voľba. V súčasnosti má najviac benefitov pre svojich poistencov, možnosť individuálneho zdravotného dopoistenia, ktorého pokrýva nadštandardnú starostlivosť. Taktiež, ako poistenec Union ZP máš rôzne zľavy a výhody na životné a neživotné poistenia v Unione, lacnejšie cestovné poistenie, výhody aj nezdravotnickeho charakteru. Najkratšie čakacie doby na zákroky, rôzne individuálnej vynimky na liečbu vzácnych ochorení, ktoré zvyšné dve poisťovne nepreplacaju.
Navyše je Union člen silnej Európskej skupiny Achmea, ktorá je najstaršou poisťovacou skupinou v Európe. Union razí veľmi proklientsky prístup. Filozofia spoločnosti spočíva v tom, že starostlivosť o pacienta /klienta musí vždy prevysovat túžbu po zisku. Samozrejme, vždy je to o človeku, na ktorého narazis a sebe lepšia spoločnosť nemá všetkých zamestnancov ako vystrihnutých z brožúrky, takže všade sa stretneš aj s ľuďmi, ktorí možno nie sú úplne najochotnejsi.
Ja som vyskúšala všetky tri poisťovne a za mňa všeobecka je ako všetko štátne odpad, kde sa akurát peru peniaze a Dôvera je spravovana mafianskou Pentou (mam aj bližšie skúsenosti s Pentakmi, lebo mamina pracuje v ProCare a síce prístup ku klientovi super, ale k zamestnancom... Nula... Penta sa snaží z každého zdrat aj posledný cent a hlavne zbytočne sa na nikom nepreplatit.. Aj keď Dôvera ma fajn prístup k poistencom, vo všeobecnosti) ale už len teda zo zásady nepodporujem spoločnosť s takou filozofiou 🤷♀️ pre mňa Union top
Dobre pisete tu ze union top a vsetko take pozitivne komentare a tie negativne su kde ?
Ahoj-tak ja asi som vyjimka-my sme u Unionky treti rok.Je fakt,ze ma nikde neodmietli osetrit.Ale na prisoevok na zuby cakam uz 4 mesiace a proplatenie za lieky na maleho za 1/4 sme este nedostali na ucet.Je tam velka byrokracia ako vsade🙄
Ja som v unione od zaciatku, pomaly uz 13 rokov...nemala som zatial ziaden problem, za mma spokojnost
Za mna spokojnosť, nemala som žiadnu zlu skúsenosť. Je pravda že peniaze z bonusu na zuby prídu až cca za 3 mesiace ale prídu vždy. Tiež majú super zľavy na cestovné poistenie. Určite odporúčam 😊
@dominik117 ja som bohuzial mala negativne skusenosti/ preslo sme do dovery
Mne nezavisle viacere lekarky povedali, ze mam zostat vo vszp, hoci ma teraz asi vysmejete 🙂
@kika831 Aké prosímťa, napíš
Nasa rodina je od r. 1993 poistena vo Vszp a doteraz nebol ziaden problem. A to kazdy mesiac berieme kopu veci- plienky, lieky, rozne zdrav. pomocky, el. invalidny vozik bez problemov.
Ahoj, pridam sa sem, tiez ma to zaujma, chystam sa prestupit do Unionu.