Ahojte, som v 6tt a dnes mi gynekologička predpísala utrogestan - vaginálne užívať. Prosím Vás o rady a skúsenosti, pripadne, či ste tento hormón aj odignorovali a nebrali ho (to neplánujem, len ma to zaujíma) Ďakujem
@petamich ďakujem, áno chápem, ja to taktiež neplánujem ignorovať, som tehotná prvýkrát a bábätko veľmi chceme. len viem, že niektoré ženy do seba nerady pchaju hormóny 🙂 a upozornila ma na to aj lekárka, že niektoré to kvôli vaginalnemu zavádzaniu ignorujú 🙃
@adka135135 tak asi ma dovod preco ti to predpisala 🙂
nie su to lentilky a nezvyknu ich rozdavat, teda aspon moj lekar :D = bud ti robila hormonalny profilna vysla ti nizka hladina progesteronu alebo predchadzajuca anamneza indikuje nejaky problem, spytala si sa preco ti ho nasadzuje? oralne zvykne mat vedlajsie ucinky ako nevolnost, unava a preto zvyknu vaginalne
áno mala som ho predpísaný, ale nebrala som ho, všetko bolo ok aj tak, a vôbec neviem prečo som ho vôbec mala predpísaný, kedže som zato nikdy neležala v nemocnici, lebo tam mi ho predpísali a presne ja som ho mala orálne, neskutočne zle mi bolo, mne bolo zle aj tak, ale toto mi pridalo ešte viac
Áno, brala som 2x2 po 14ty týždeň. Mala som ho jednak kvôli rizikovému veku a kvôli predošlému potratu. Teraz som 23 tt a všetko bolo doteraz v poriadku 🙂
kvoli krvacaniu, hematomu a predoslemu potratu..uplne bez problemov pokial ide o vklady..oralne vraj byva zle zenam...
Veľa tu čítam o tomto lieku,že ho ženy užívajú mne v celom prvom trimestri a tiež teraz v 29tt predpísali progestanelle a tiež vaginálne,tiež som mala 2 krát MA plus v prvom trimestri krvácanie a hematóm.Môj obvodný s tým nesúhlasil,naopak v rizikovej poradni mi ho odporúčila
@adka135135 dr kazal brat na udržanie tehu tak som ho samozrejme brala kedze som chcela v poriadku donosit a v termine porodiť. U mna bol jediny problém teda co mi vadilo, ze som musela nosiť intimku lebo to po zavedeni po čase začne vytekat z teba von..
@adka135135 vaginalne uzivanie je uplne idealne. Babatku moze zachranit zivot a celkove vstrebavanie je minimalne. Zabrani sa tak centralnym neziaducim ucinkom. Jednoznacne neodporucam ignorovat (farmaceutka so skusenostami)
Ahojte nemá niekto na predaj utrogestan za dobrú cenu
Nemáte niekto na predaj Utrogestan? 🙂
@petruska21 ja kľudne darujem
@petruska21 mam na predaj ak by niekto chcel zaruka do 2024
Mam na predaj Utrogestan nerozbalene balenie 15 ks + rozbalene balenie 11 ks, obe zaruka do 01/2024
Ahojte, mám 3 krabičkyx30ks utrogestanu, exp 2/2023. Ak by niekto potreboval, darujem. Prešov.
@ivanajanicko písala som vám ss
Ahojte, chcem sa prosim poradit, myslite ze aj tabletkovy progesteron=utrogestan zvysuje teplotu? Dakujem
Dobrý deň, ak by mal niekto záujem mám na predaj 1ks celé balenie Utrogestan EXP 09/2024 a druhé balenie otvorené (24ks kapsúl) s EXP 04/2024. 🙂
Ahojte. Predam Utrogestan 100 tabliet, exp 2024
Ahojte možem sa spytať kolko dni ste ešte krvacali po tom ako ste začali uživať utrogestan
Máte prosím niekto na predaj Utrogestan?
Mám na predaj dve celé krabicky Utrogestan a jednu načatú krabičku.
@adka135135 kedze som dvakrat potratila, ked mi ho lekar nasadil pri tretom tehotenstve ani mi nenapadlo ho ignorovat, normalne som si vkladala rano/vecer a pohoda 🙂