Váš priebeh Omikronu

anabella17
7. mar 2022

Dobrý deň chcela by som vedieť Váš priebeh omicronu, ako dlho ste boli infekční, chorí, ako to celé začalo,ako dlho trvala karanténa. Ďakujem krásne 😊 s priateľom sa chceme vybrať k nám na chatu v piatok 11.3,lenže 4.3 pravdepodobne ochorel na covid19. Príznaky - horúčka, bolesť svalov, potenie. Na druhý deň bol už ako tak v poriadku a teraz sa cíti lepšie, miestami po dlhom chodení je ešte slabý a miestami ho bolia pľúca. Myslíte, že ak bude domáci ag test negat. A bude sa cítiť dobre, tak by sme mohli v piatok spolu vyraziť na tú chatu?..

mariaveronikag
7. mar 2022

jasné, ak bude ag negatívny a ak sa bude dobre cítiť. A ak na tej chate budete iba vy, teda nie plno iných ľudí. Karanténa je 5 dní.

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mec321
7. mar 2022

@anabella17 mne tiež skoro nič nebolo, v podstate hlavny covid odznel za 12 hodin - slabost bolesti celeho tela teplota.. potom ma len pobolievala hlava dva dni.. no potom som zacala kaslat a mam upchaty teraz nos, nemam cuch.. takze si myslim nemusi to byt u vsetkych, ale urcite z toho este nie je asi “vylieceny” a mozno taketo priznaky sa mu tiez mozu este pridruzit

anabella17
autor
7. mar 2022

Žienky ďakujem krásne! Inak som zabudla spomenúť, že on mal 4.3 hneď domáci ag test pozit.teraz sa dal testovať na PCR uvidíme aký bude výsledok zajtra a každý deň si robí domáci ag test a hovoril mi, že tá čiarka je čoraz viac slabšia.. Tak verím, že keď bude ag test už negatívny tak nebude infekčný. A pcr si myslím, že bude pozit. On tiež teraz začal pokašliavať ale inak sa citi celkom fajn, akurát je slabý, nevydrží dlho na nohách ale hneď vzal vitamín C, zinok a paralen grip a šiel spať, tak verím, že zajtra bude zase lepší a do piatku nebude po covide ani stopy! 🙏🏻😊 Viete on chodí do Holandska.. Bol tam teraz 3 mesiace, tak sme sa na seba tešili! A zrazu táto pliaga a o chvíľu má ísť naspäť do zahraničia.. Takže.. Asi viete aká som bola sklamaná.. Ale hlavné je aby bol zdravý! 🙏🏻😊

mec321
7. mar 2022

@anabella17 Ved urcite ja to chapem, ked mu bude fajn tak neni problem niekam ist ved je to predsa len a len na nom ako sa bude citit 🙂 a ked budete na chate len vy dvaja tak tiez tam neni co riesit 😊 ved bezne ludia chodia aj do obchodu aj ked su pozitivny ani nevieme kde to lozi vsade 😅

anabella17
autor
7. mar 2022

@mec321 presne tak máte pravdu! Boh vie s koľkými pozit. Ľuďmi sa človek počas dňa stretne.. Ja len verim, že keď mu počas 6 dní nebolo horsie, tak to pomaly odzneje do konca týždňa a každopádne.. Nemusí to byť ani covid, veď chrípka a viroza tiež existujú 😝