Váš názor na MUDr. Bíreša

mudreocko
10. nov 2015

Dobry den, idem sa stahovat do Trencina a hladam si prakticku lekarku alebo lekara na Sihoti. Pocula som ze tam robi aj Mudr. Bíreš. Ake mate s nim skusenosti? Velmi mi pomozete aj ak mi poradite niekoho iného na Sihoti kto je prijemny a ohladuplny doktor. Dakujem 🙂

yvett8
15. nov 2015

Dr Bíreša som raz zastihla na pohotovosti. Je to pomerne mladý a vcelku sympatický lekár , aj sme trocha
posrandovali. Myslím že prístup k pacientom má dobrý, avšak bola som unho iba raz, takže po odbornej stránke neviem celkom posúdiť. Čo sa týka ostatných lekárov, na sihoti a v okolí príliš veľký výber nieje. V tej istej budove ako Dr Bíreš je aj Dr Maruna ale ten je už dosť starý. Takisto jedna staršia doktorka (na meno si nespomeniem) je na Smetanovej ulici (Stará sihoť oproti podchodu pre peších na žel. stanicu). Jedna lekárka je v Kubrej, a ešte je Dr Hoššo ktorý má ambulanciu v škole Pod Sokolicami. Inak tuto keď si napíšeš ulicu kde budeš bývať, vypíše ti lekárov ku ktorým patríš podľa obvodu: http://www.tsk.sk/zdravotnictvo/egov-sluzby/kto...

mudreocko
autor
16. nov 2015

Jooj dakujem krasne, pomahli ste mi 🙂