Ahojte ludia♥️ Mozem sa vam takto vyrozpravat poprosiť o radu? Nebol som 5 rokov u zubara mam nie dobre spomienky na zubara v detstve. Pred mesiacom som bol pri neurologičke lebo ma dlhe obdobie bolela vzadu hlava a mal som strach ze mam nador..bol som na tetania test a mam tetaniu tak predpisala lieky proti bolesti atď. potom som bol na CT a všetko v poriadku tak neurologicka povedala nech si dam do poriadku zuby ze to bude pricina bolesti a predpisala mi antidepresiva a myslim ze sa citim lepšie hlava už skoro uplne neboli..pred tyzdnom som nabral odvahu išiel som do zubara..zubar mlady pochopil ze mam strach a zhodnotil že mam viac kazov a hneď mi jeden zub vzadu vytrhol a povedal že postupne zuby da do poriadku.. teraz ma začal bolieť zub na druhej strane a pojdem asi zajtra ked ma dost boli ten zub..ja viem že nieje to dobre ale su aj horšie zuby u ľudí? mam pokazene zadne zuby ake niesu sive len vidno male kazy 😔
Ovela horsie zuby mavaju niektori ludia, netreba sa zbytocne strasit. Kazdopadne zdrave zuby su pre dobre zdravie dolezite, tkaze kludne si ich daj poopravovat.
Na pohlad normalne zuby. Ale pokial nechces dojst neskor aj o predne, tak sa o nich staraj 😉
Uplne normalne zuby, vyzeraju v pohode. Daj si doporiadku tie kazy a mozes byt spokojny
@stanulienkat mozno nie je Slovak 🤷♀️
Skripes zubami však?spodné máš obrusene pomáha na to dlaha od zubára.Z toho máš napäté svaly a bolesti hlavy
Ano, su aj horsie zuby. Daj si ich opravit. Bol si U neurologicky ( nie pri). Pojdes k zubarovi ( nie do).