AAhojte. pri laparoskopii mi diagnostikovali varixy na vajecniku a na maternici. Mate niektora s tym skusenosti alebo neviete co na to pomaha. viem ze sa to nestrati ale aspon na zmiernenie bolesti. dakujem
@zuzi0911
Ahoj, chvalabohu s takymto niecim skusenosti nemam, ale ak si pytas radu , ja ti mozem odporucit zajst este na biorezonancne vysetrenie, lebo znacne nieco v tvojom tele nie je v poriadku, pretoze taketo nieco sa na maternici nevytvori len tak pre nic za nic. Kedze varixy su vlastne krcove zily, bude nieco zle inde a treba najst pricinu a ten hlavny problem. Toto je uz iba odpoved organizmu na nejaku poruchu v tele. Na takomto vysetreni ti tu pricinu odhalia a prezru cely komplet organizmus. Ja chodim k jednej doktorke, co lieci celu rodinu a ta berie 15€ za taketo vysetrenie, co si myslim nie je zla cena. Vypracuje aj cielenu liecbu prirod. preparatmi. Mozno by si mala nieco taketo vyskusat este pred tym , ako ti to ti nasi doktori budu chciet vyrezat, pripadne zobrat celu maternicu ☹ Operacia je uz ten skutocne posledny nevyhnutni krok a bola by skoda preto neurobit maximum, aby k tomu nedoslo, no nie? Ja keby som poznala tuto lekarku skor, tak verim,ze by som potrat nemala a tiez by sa mi zachranil pravy vajcovod. Ale tak som rada, ze som ju stretla aspon dneska a mam tie informacie, ktore mam a som za to vdacna. Lebo nevedomost je tym nasim najvacsim nepriatelom!!!
ahoj ja mam taku skusenosť tiež mi prisli na to pri laparke v roku2002 dopurucili mi uzvat dlhodobo DETRALEX ešte ho aj občas uzivam 🙂
Ahojte,neviete ci je problem s otehotnenim ked mam varixy na maternici? Beriem detralex lebo mam krcove zily aj na nohach. Mate s tym niektora skusenost?
ahojte mam tiez varixy v malej panve a hlavne pocas ovulacie a prve dni menzes som citila bolesti a tlaky akoby mi mal "odpadnut spodok". mam to od tehotenstva a porodu. mam aj varixy na koncatinach brala som detralex aj tie volnopredajne lieky ale nic mi na to nepomahalo. tak nakoniec sme skusili s Dr nasadit HAK na zablokovanie cyklu a po roku sa to utlmilo 🙂 . ale ja uz deti neplanujem
Rodili ste niekto s varixami na maternici a v posve?
@ivkadracova ja som mala na maternici.
Ahojte tonaozaj s tym nemate niektora skusenosti? Dakujem ☹