Ahojte. Máte niektorá skúsenosť s varixou na veľkých pyskoch či pruhom v tejto časti? Ja si myslím že sa jedná o pruh keďže mi to akoby vybieha po zatlaceni ale gynekológ a cievny že je to varixa.avsak ani jeden to poriadne nepozrel.gynekolog len okom ako som.si sadla na kozu a cievny vôbec.len som mu povedala co gynekolog. Ja mám aj slabinovy o cosi vyššie, to vedia.detralex som brala ale žiadna zmena.nemate niektorá anieco obdobne?ďakujem.
@majamat cievny mi vravel že to sa nerobí že ak nemám problémy je to fajn.robi sa ct mega dávkou žiarenia a vraj ani svojej žene by neodporučila alebo ešte jeden zakrok ale to si uz
nepamätám aky.
operacia vraj vo velmi vážnych prípadoch lebo nebývajú dobre výsledky.
No snáď sa nemylia.
kedzemam aj ten slabinovy o cosi vyššie ktorý chcem.operovat na jeseň, tak tam im to znova ukazem
@majamat no máš toho dosť.ja tiež viacero diagnoz ale tento slabinovy už 8 rok odkladám. Mám ho v vpravo v slabine ako kindervjace.beha hore.dole.akoze neboli nastastie ale neviem.kam.ist.som z TN a tu je chirurgia nič moc.i keď vravia ze je to banalny zákrok.ale tak to je i slepé črevo a kolki dr to.uz posrali.
Ja som stihla a možno.mam i pupkovy a malú diastazu ale to.simyslim že netreba operovať.staci cvicit ale keď mám.slabinovy nemôžem moc brucho napinat.
Ja by som šla inam ale vôbec neviem.kam. i súkromné.
Prepadavajucamaternica ako vyzerá?
@bubu62 a ake si mala prejavy? To sú vraj dosť bolesti.a do 2 hodín treba operovať
Mňa to našťastie zatiaľ neboli.mam drtralex pred a počas menzes dávať ak by bolelo.
a mám i zilu na nohe co boli počas menzes ale je to ok.kontroloval mi všetky cievy dr. A čo teda bude robiť kamarátka.co vravel dr.z čoho to je
@eliska13