Ahoj vedel by mi niekto poradiť mám trombozua vysoký tlak aká vakcína by bola najvhodnejšia keby som sa dala očkovať má niekto vakcínu s takými to diagnózami trošku sa bojím kvôli tomu a keďže sa bez vakcíny už nepohneme tak neviem ktorú nejaké rady?
@blancheporte to áno ale som sa pitala či už niekto s tlakom a trombozov už bol na očkovanie veď doktor mi povie tak či tak že sa mám očkovať ..
Žiadnu ! Mojej mamke pri rovnakej diagnóze primár cievneho zakázal doslova sa očkovať.
myslis tym, ze si hematoloficky pacient? mala si trombozu v minulosti? ci mas na nu geneticke preddispozicie alebo mas aktualne niekde zrazeninu?
ak si hematologicky pacient treba sa pytat hematologicky alebo angiologa, my tvoj zdravotny stav nepozname a tazko by som si trufla poradit
ja som hematologicky pacient, trombozu som mala v minulosti a zaockovat som sa po diskusii s hematologickou dala Pfizerom ale ja som ja a ty si ty 🤷♀️
@viki113 vysoky tlak mam od 39r mam 47 berem liek sice slaby ale berem mam trobolitidu ak to pisem spravne a mam dva x ockovanie sputnik nic mi nebolo ba by som pooral aj neviem co po zaockovani😇
Ďakujem vám krásne za info ..
@viki113 Skus sa poradit so svojim lekarom.On najlepsie pozna tvoj zdravotny stav.