Mal alebo nemal niekto vedlajsie ucinky po podani vakciny??? Ja som z tych lepsich pripadov, ze u mna sa neprejavilo nic.
Moj manzel po tej obavanej Astre nemal vobec nic. Ani ruka ho nebolela. A synovec po Pfizeri 2.davke tiez nic.
@simsalabim 👍
@petamich 👍
Áno, moja mama. Ani po prvej, ani po druhej, ani po tretej. Absolútne nič, ani len ruka nebolela. Pfizer.
Môj manžel a otec bez vedľajších účinkov po všetkých 3 dávkach. Absolútne bez ... Sa smiali že sú zaradení do placebo testovacej skupiny. Ja pri oboch dávkach ( na 3. som ešte nebola) odrovnana na 24h.
Moja mama, svokra, muz nic.. len ja po prvej klasicky bolest ramena, co je ok .po druhej som na dalsi den mala zimnicu, teplotu, slabost, slabost bola aj na ten dalsi den este doobeda.. cize den a pol nasledky.. tretiu veeeeelmi zvazujem.
Nic som nemala ziadne negativne dokonca v decembri mal manzel s dcerou koronu a ja som nedostala
Po astre len bolest ramena ale pfizer zvysena teplota a unava. Manzel opacne, po astre zvysena teplota, unava a pfizer len bolest ramena😉Obaja mame po 3 davky.
Prof. Krčmery jasne povedal, že účinok a následky vakcín spoznáme do päť rokov. Tak len čakať
Ani po 2 astrach ani po pfizerovi Nič
môj syn nemal ani pri jednej dávke Pfizeru absolútne nič, očkovaný tri krát
Ono niektoré "vedľajšie účinky" sú v skutočnosti súčasťou správnej reakcie imunitného systému na vakcínu.
Ja osobne 2 dávky Comirnaty (Pfizer) - po prvej len ľahká bolesť ramena, po druhej som bol naviac asi jeden deň akosi malátnejší. To by som povedal, že nie sú nijaké nežiadúce účinky.
Manželka 1-dávkový Janssen (J&J), cca. jeden deň preležala v horúčke. Ale tiež by som to nepovažoval za nič mimoriadne.
My sme očkovaní široká a ozaj že široká rodina,väčšina po 3davke,všetci bez nežiadúcich,mnohých nebolelo ani ruka
Ja mam po druhej Pfizer dávke. A teda otras. V noci som mala 40 teplotu, triasku a kŕče v celom tele. Dnes som sa cely deň dávala dokopy. Po prvej nič...
Moja mamka po prvej davke tromboza, bratranec dva dni po ockovani odpadol - tromboza. Kolega - opuchla mu ruka po ockovani, nasledne uzliny, 2 mesiace chodil po vysetreniach a teraz berie chemoterapiu. Rakovina, hrce mal po celom tele chudak. No a dvaja kamarati, nemali este 40, infarkt a uz nie du medzi nami. Samozrejme kopec kolegov, kamaratov, pribuznych bez vedlajsich ucinkov, alebo len mierne vedlajsie ucinky.
u nas v rodine nic dokopy - zopar jedincov malo bolest v mieste vpichu alebo horucku jednu noc a inak nic