zaujima ma operácia (laparoskopická alebo iné) že ako ste to zvládli,kolko dni ste boli hospitalizované,po kolkych dnoch ste fungovali normálne doma (hlavne zdvihať dieťa a pod.).A či sa po čase cysta sa neobjavila znova.A či je možné nejako sa tomu predisť napr. zdravá strava,menej stresu a tak..
tak toto čaká aj mna mne ale povedali že prídem ten den ma odoperujú a na druhý domou ☹ tak dúfam že to tak bude a zvladnem to v pohode
ja som bola tiež na laparoskopii......večer hned odoperovali a na tretí den som šla domov...no po operacii bolí ta rana, aj sa ťažko chodí, ale po 3-4 dnoch to už bolo lepšie...a teraz mam zase problemy s cystami....takže aj odoperovali a stále je to problém....:(
@tomika Pobyt v nemocnice je cca 3 až 4 dňový. Deň príchodu, na druhý deň operácia, na ďalší ak nie sú komplikácie tak sa ide domov. Vyberanie malých stehov je za týždeň. Rekonvalescencia je dobrá, báť sa nemusíš. Možno únava. Tú som pociťovala nedávno ja. Ja som mala teraz laparoskopiu 6.11. Takže som v podstate čerstvo po zákroku. Či sa ti to vráti? Mne sa cysta opäť objavila a nepomohlo ani tehotenstvo. Naopak do roka sa mi vytvorila znova. Na cysty vplýva veľa faktorov. Hlavne hormonálna nerovnováha.