Vaginálny gél DeflaGyn

18kaja
21. dec 2016

Chcem sa spýtať nemá nejaká kočka skúsenosť s vaginalnym gélom DeflaGyn®? Nakoľko mi gynekologička povedala že je to novinka že to mam vyskúšať, neviem bojím sa či sa cytologicky ster len nezhorší nakoľko už som skúšala aj ine tabletky proste nezabrali a že mam skúsiť toto.... neviem nechcem byť pokusný králik a nie je to vôbec lacné nakoľko treba až 3 balenia a 1 stojí okolo 50€ ☹ ak mi môžete a viete poradiť budem vďačná

ribana2
30. dec 2016

ahoj, skúsila si ten gel? mne ho tiež odporučili ale cena ma odrádza ak neviem či to zaberie

monikavaskova
9. jan 2017

Baby ide tu o vaše zdravie,aj mne to poradil gynekológ,idem si to kúpiť.Poškodiť nemôže,len pomoct

18kaja
autor
2. feb 2017

ja som to už začala používať aj mňa odádzala tá cena lebo zloženie toho gélu nie je ničím výnimočné platíme zase len značke a distribútorovi ale tak ak mni to má pomôcť tak potom napíšem

jasminam
27. apr 2017

pomohol niekomu?ja koncim o chvilu tretie balenie a potom kontrola...a bojim sa --ci sa nahodou nezhorsili vysledky alebo co

monikavaskova
27. apr 2017

Ja som na tom rovnako tiez koncim tretie balenia a potom kontrola,dufam,ze bude dobre

jasminam
27. apr 2017

@monikavaskova a tiez mas mat prestavku 3 tyzdne po dobrati?

tehula
5. máj 2017

Ahojte, zaujima ma ci tu 3 mesacnu kuru uz niekto dobral a ako sa to odrazilo na vysledkoch. Mne na preventivke lekar zistil ze mam nejaky flak na krcku udajne moze byt sposobeny infekciou a pod. Spravil mi testy na ureaplazmy, chlamydie a ine smakoty aj cytologiu. Vsetko vyslo negativne a cyto mam od nepamati rovnaky vysledok papII cize dobry.
Aj tak mi ale odporucil tento gel na 3mes uzivat. Chcem vediet ci niekomu to nejake zazraky urobilo pretoze zijem v zahranici kde cena za 1balenie vychadza na 100eur. Na SVK sa v dohladnej dobe nechystam a co pozeram zlozenie, tak nic speci. Ani predstava ze 90vecerov si to mam aplikovat, ma nelaka.Dufam ze to nie je nejaka reklamna navnada s ucinkom rosalginu a podobne. Mozte sa niektora ozvat ci ste mali zlepsene vysledky po tej kure?

jasminam
5. máj 2017

@tehula ja doberiem na dalsi. Tyzden a potom ked bude kontrola dam vediet,ale pap 2 je v pohode ,ako je to drahe dat to len tak pre istotu..nema ti to kto tu objednat a poslat,tu to stoji 1ks 45 eur

tehula
5. máj 2017

@jasminam neoplati sa mi to posielat, lebo postovne za balik je okolo 15eur a vsetko chytaju na colnici. Myslim, ze oficialne lieky by sa nemali posielat, cize by aj hrozilo, ze mi to zadrzia a nebudem mat nic.

Ale stale rozmyslam, ci to vobec riesit, ked mam cyto dobru stale a nemam ani ziadne pliagy, vsetko negativne vyslo. Nechce sa mi stvrtroka kazdy vecer si tam davkovat gel, a netusim, ci to potom cez den vyteka ako po vag. tabletach zvykne, no kks nic prijemne....

monikavaskova
5. máj 2017

Ja idem na prehliadku koncom maja takze dam potom vediet,tak to sa ti urcite neoplati posielat . . .Ak by som mala vysledky v norme tak by som ani nepokracovala dalej lebo aj mne je to neprijemne kazdy den si to aplikovat ale som zvedava ci mi to gynekolog odporuci dalej..

jasminam
5. máj 2017

@tehula no mne to vyteka este na druhy den,ano nie je to prijemne a ide to na nervy ,ale ja som mala pap3 cize ja to uz musim mat,ty nemusis,skus cipky ialuna sa popytat ci ti nebudu stacit mne celkom krcok vyliecili co som mala ranku,mala som vysledky dobre vzdy az teraz tento jeden ale mala som teraz aj escheriu coli vo vytere tak som mala na nu antibiotika tak ktovie ci nie preto som mala zhorseny vysledok..ja som si davala posielat z USA vyzivove doplnky a to booolo okolo toho papierovaciek s colnikmi...

jasminam
5. máj 2017

@monikavaskova fakt som zvedavaa ako dopadnes..

ribana2
12. jún 2017

ahojte, ja som brala deflagyn dva mesiace - necelé dve balenia a aj tak som šla na konizáciu...ale bola som prekvapená aký to je bezproblémový zákrok...najhoršia bola kanyla do ruky 🙂

jasminam
12. jún 2017

@ribana2 nepomohol ti?ja som bola na cytologii,cakam.na vysledky..aky si mala ty vysledok cytologie?,cize tebe sa nezlepsila cytologia?konizacia bola v uplnej narkoze?

ribana2
7. júl 2017

@jasminam prepáč že odpovedám až teraz, už sem často nechodievam....mala som cyt. trojku od roku 2013 bez zmeny....dva mesiace som brala krem a potom mi doky povedal že cytologia je ešte horšia a už mám aj výsledok zobratej vzorky a povedali, že boli prekvapený aké výsledky cyto som mala a že to vôbec nebolo také zle....a áno bola som v uplnej narkoze

lasagnka
7. júl 2017

Odfotte a poslite niekto zlozenie.

lauranika
24. júl 2017

Ahojte, dievcata. Tiez uzivam Deflagyn, cca tyzden. Chcem sa Vas opytat, ci tiez mate podobny problem.. hned ako si zavediem odporucanu davku, zacne mi to vytekat, gel sa mi neudrzi vnutri.. a tak neviem, ci si aplikator nedokazem dat dnu dostatocne hlboko, resp., ci mam malo nadvihnutu panvu.. mam strach, ze gel potom neucinkuje, ked mi takmer cely vytecie von.. prosim poradte, mate podobny problem? Dakujem!

jasminam
24. júl 2017

@lauranika no mala som dost dvihnutu panvu a davala som si to pred spanim uz som potom nechodila veľmi,a treba to dat co najhlbsie

lauranika
20. aug 2017

@jasminam ja som prisla na novu info.. ked si pozries navod a info letacik k deflagynu, su totozne.. avsak v info letaku je jedna info navyse.. je to tam uvedene ako "POZOR:", nemam to pri sebe, ale pointa je, ze treba minutu lezat a potom sa postavit, aby gel, na ktory sa naviazali vsetky zle patogeny, mohol vytiect.. upozornila na to baba na modrom konikovi.cz

jasminam
20. aug 2017

Ano to som citala aj ja,tiez som ne edela co robit a ani lekarka a ani v lekarni mi nevedeli povedatco ako,tak dakedy ked tak vytieklo,dakedy som sla spat a nevytieklo tak ja neviem

lauranika
21. aug 2017

@jasminam dakujem, tiez neviem co mam robit

monikavaskova
21. aug 2017

Ahojte baby ani ja som nemala zmenene vysledky zo steru po dobrati deflagynu a to som uzivala podla navodu,ze to potom vytekalo.Takze asi to nema velmi ucinok

lauranika
23. aug 2017

@monikavaskova to ma mrzi, asi je to dost individualne.. ja idem v oktobri, tak som zvedava, ach.. drzim palce, nech nabuduce su vysledky lepsie 🙂 ono sa to moze brat aj opakovane? Ci? Neviete?

jasminam
22. sep 2017

No hlasim sa s novymi info,bola som dnes na kolposkopii na kontrolu po roku mam o dost zlepsene vysledky,vlastne ta ranka ,ectropium na krcku uz zmizlo,doktor povedal ze to je jednoznacne po deflagyne,ze to co by on urobil operacne,urobil deflagin,ze vlastne odstranil to zle tkanivo..cize sasom oplatilo investovat

lauranika
22. sep 2017

@jasminam uzasne spravy, tesim sa s tebou a uz nech je len dobre 🙂

jasminam
22. sep 2017

@lauranika dakujem 🙂 napodobne,dufam ze o ty budes mat dobre spravy ..

lauranika
27. okt 2017

@jasminam dakujem velmi pekne, dufam aj ja 🙂 mimo deflagynu teraz uzivam aj lieky isoprinosine na hpv, tak dufam, ze v januari bude vsetko ciste!

akinomod
19. jún 2018

Caute baby ...aj mne to odporucil doktor
.zacinam s tym dnes ..tak uvidime
.mate nejake nove skusenosti ? Dakujem za kazdu odpoved

jasminam
19. jún 2018

@akinomod naposledy som dobre vysledky po nom,uvidim ako dopadnu toho roku

akinomod
20. jún 2018

@jasminam som v strese s toho a v nervoch ... ale verim ze to bude fajn 🙂