Ahojte po dlhodobých ženských problémoch mi bylinkárka odporučila tieto tampóny, ktoré obsahujú rastliny. Dávajú sa po menzese. Problém je v tom že jeden tampón na 3 dni. Máte niekto s s nimi skúsenosť? Obávam sa TSS. Na internete som našla zopár diskusií, väčšinou sú to pozitívne ohlasy, ale aj tak mám pochybnosti. 😉
To si robis srandu?? Hocico nechane v tvojom tele na tri dni zacne hnit. Opytaj sa gynekologa. Ani krvavy tampon si tam nenechavas po taku dbu a to ta krv je sterilna. A bylinkarku bez ako doplnujucu liecbu, nie ako hlavnu liecbu. Od toho su lekari. Ona ti moze namiesat cas a aj to by si mala pit po prekontrolovani ucinnych latok a zlozenia. Pri chronickej ignoracii vaznych problemov si mozes pohorsit, ale sposobit nezvratitelne zdravotne problemy. Na internete najdes ohlasy ake chcu oni. Hlave ked chcu produkt predat. Nehnevaj sa. Nechcem byt ostra. Ozaj chcapem, ze skusas vsetko, ale toto je uz nad mieru zdraveho rozumu. Vsak aj tebe v hlave svieti kontrolka. Daj na svoj vlastny rozum.