Ahojte. Prosím vás, prvý krát mám vaginálne tablety a chcem sa poradiť, (dúfam, že tu nebudú blbé poznámky) ale radšej sa chcem poradiť so skúsenými ženami. Ako hlboko sa majú zavádzať? V príbalovom letáčiku píše, že proste čím hlbšie, tým je lepší účinok... Dnes som si zavádzala prvú tabletku a dala som ju asi na dlžku prostredníka, nie úplne, už som potom mala pocit, že tabletka niekam trochu sklzla. Je to v poriadku alebo som to prehnala? Samozrejme radšej sa pýtam, lebo chcem dosiahnuť čo najlepší účinok tabletky, aby to užívanie malo vôbec zmysel. Ďakujem za rady 🙂
normlane prstom pokial to ide tak si to tam zavedte , a pouzite intimky . udete mat zlty vytok . ak by vas nieco svrbelo palilo bolelo tbl treba vysadit . posledna tabelta sa vyplavuje 4 dni .. cize tak hlboko ako viete tak si tot am zavedte pocupiacky to die co najhlbsie 🙂 macmiror sa rozlozi a urobi co treba. tbl. by sa mala zavadzat pred spanim aby ste uz nemali vela pohybu
Tiez som uzivala tablety Macmiror a postupovala som ako pise @simi06c2 Dala som si vecer, najviac/najhlbsie ako to slo a isla som spat. Rano nieco vyslo von, zachytila to intimka a normalne som fungovala.
@simi06c2 dakujem pekne 🙂
@katkakovac dakujem. mna len trochu zneistilo to, ze som zasuvala tabletu a potom akoby sa uz niekam zosmykla trosku doboka alebo tak tak som sa zlakla ci uz som to neprehnala a nedala hlboko.. ale tak dakujem, asi je to spravne dobre takto 🙂
Ahoj, tiež som tieto tabletky mala. Zavadzajú sa úplne super. Tiež večer len v posteli. Ale ja som zabudla na vložku.... Ale už na druhý den dala. Ale pomohlo.
Ja by som este si dovolila odporucit dat si klasicku vlozku s kridelkami,mne sa intimka v noci poposuvala a nedrzala tam kde ma. A taktiez potom na den si treba dat intimku, mozu zbytky vytekat aj cez den 🙂
Uplne v pohode. normálne strč kolko dočiahneš a dávaj si pred spaním, nech hned všetko nevytečie. Nestresuj sa s tým, účinok to má.
no vytekalo to celkom riadne :D intímka mi vôbec nestacila, zobudila som sa na to ze som mokra :D tak som si dala vlozku a este aj na nej bolo vidiet ze este aj dalej to vytekalo
o aku tabletu ide ? ... existuje aplikator vaginalnych tabliet. tbl. si zavadzajte pocupiacky co najhlbse do posvy, vplyv gravitacie moze poklesnut. avsak nejde o ziadnu chybu a ucinok sa dostavi tak ci tak .. som Mudr. gyn.porodnik takze ziadna ina odpoved vam uz nie je potrebna .rychle zotavenie