Vaginálna mykóza prenesená na partnera

strelkyna_koza
8. mar 2016

Ahojte, máme doma taký problém, že síce už nie často, ale objavuje sa u mňa vag.mykóza. a môjho partnera celkom často bolieva mechúr a pinďúr. Doktorka mi dala pre neho FEMGIN - jednu tabletu. ako riešite vy túto dookola sa opakujúcu situáciu? som zúfalá (lebo, keď mňa štípe, nemôžeme, keď ma neštípe, on to odo mňa chytí a potom jeho štípe..)

rheuska
8. mar 2016

Pokial viem chlapy mykozu prenasaju, ale nepocituju ziadne priznaky. No kazdopadne ja som dostala par tabliet par rokov tomu od gynekologicky a museli sme abstinovat kym sme sa obaja nepreliecili. Bolo to nejakych sedem dni, takze ziadne tragedia. Ja som mala casto sa opakujuce mykozy a bolo to strasne Asi pol roka v podstate stale. No pomohlo asi viacej veci. Doktorka mi zakazala zehlit nohavicky. Parfumovane papiere a vlozky su tiez minulostou a mydlo jedine s kyselinou mliecnou (teda na intimnu hygienu) No a partnera som naucila pouzivat moje mydlo. Chudak trvalo to dlhsie, lebo vsak oni si to tam radi penia s kadecim, ale pochopil a chvalabohu uz problem nemam. A dokonca ani v tehu ani raz sa mi nic nezjavilo. (pokial viem tak sme teraz nachylnejsie) Ale ak ho bolieva mechur to moze byt zapal u neho. Urcite ho posli za urologom. Nemusi mat ten isty problem ako ty.

ralficka
8. mar 2016
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.

toto som este nevidela aby chlap mal priznaky mykozy. Skor mi to pride ci nema zapal mocoveho mechura alebo nieco podobne.