Ahojte, máme doma taký problém, že síce už nie často, ale objavuje sa u mňa vag.mykóza. a môjho partnera celkom často bolieva mechúr a pinďúr. Doktorka mi dala pre neho FEMGIN - jednu tabletu. ako riešite vy túto dookola sa opakujúcu situáciu? som zúfalá (lebo, keď mňa štípe, nemôžeme, keď ma neštípe, on to odo mňa chytí a potom jeho štípe..)
toto som este nevidela aby chlap mal priznaky mykozy. Skor mi to pride ci nema zapal mocoveho mechura alebo nieco podobne.
Pokial viem chlapy mykozu prenasaju, ale nepocituju ziadne priznaky. No kazdopadne ja som dostala par tabliet par rokov tomu od gynekologicky a museli sme abstinovat kym sme sa obaja nepreliecili. Bolo to nejakych sedem dni, takze ziadne tragedia. Ja som mala casto sa opakujuce mykozy a bolo to strasne Asi pol roka v podstate stale. No pomohlo asi viacej veci. Doktorka mi zakazala zehlit nohavicky. Parfumovane papiere a vlozky su tiez minulostou a mydlo jedine s kyselinou mliecnou (teda na intimnu hygienu) No a partnera som naucila pouzivat moje mydlo. Chudak trvalo to dlhsie, lebo vsak oni si to tam radi penia s kadecim, ale pochopil a chvalabohu uz problem nemam. A dokonca ani v tehu ani raz sa mi nic nezjavilo. (pokial viem tak sme teraz nachylnejsie) Ale ak ho bolieva mechur to moze byt zapal u neho. Urcite ho posli za urologom. Nemusi mat ten isty problem ako ty.