Vadí mi detský plač od susedov

10. jan 2021

Ahojte babule, potrebujem vedieť Váš názor na danú situáciu....
Citlivo reagujem na detský plač u susedov, som z toho nervózna, nemôžem to dieťa počúvať, mám pocit, že mi už z toho šibe ba priam ma chytá až zúrivosť. To dieťatko stále plače ( čo je samozrejme úplne normálne). Jednoducho mi vadí ten detský plač, ako náhle ho počujem musím si zapnúť rádio alebo hlasno televízor aby som ten plač prehlušila. Viem, že bytovka tenké steny, a podobne vecí sa budú diať stále ( ostatný hluk od susedov dookola mi nevadí je to bytovka) to neriešim len sa sama seba desím, čo sa to so mnou deje, že takto reagujem... Neviem to už zniesť, navštíviť psychológa?

milanija
10. jan 2021

Ahoj, možno to vyznie divne, ale chápem ťa, tiež mi to vadí keď počujem cudzie bábätko plakať, aj keď som tehotná je mi to nepríjemné. Skús sa zamerať na to, čo konkrétne ti vadí a čo presne cítiš, ja som prišla na to že mi vadilo že plače a nemôžem ho utíšiť a nie plač sám o sebe. Je to ale blbá situácia, pretože ozvať sa nemôžeš a hádam nebudeš zakaždým utekať z bytu 😕 Bohužiaľ to budeš musieť zrejme iba vydržať

queen_mary
10. jan 2021

Ja som mala uplne to iste. Nad nami mali 2 deti po sebe. Najprv place, potom behanie, hadzanie hrackami. Presne ako ty, uplne peklo. No ale potom prislo vlastne, a asi to maju podobne susedia pod nami. Tiez mi to brutalne prekazalo a hrozne som nadavala. Teraz mam to iste doma ale neberiem to tak. Aj ked mozno suseda pod nami je na tom podobne ako ja pred 2 rokmi 😅

deti95060810
10. jan 2021

Nemohla som detský plač ani len počuť a deti ani len cítiť. Nevedela som sa s nimi hrať..... Deťom som sa vyhýbala. Pokiaľ som ale nemala svoje. Zrazu mi plač mojich detí nevadil a ani nevadí....
Nemyslím že ti psych. nejak pomôže, ale však skúsiť môžeš. Skús si dávať magnézium - troška posilni nervy.

kittykat22
10. jan 2021

Ja tiez nemam rada detsky plac - ked pocujem ze dieta jaci v elektricke tak vystupim a pockam na druhu. Nezazeram, nemam blby vyraz - chapem ze deti placu, ale mne to tak vadi, ze radsej pockam na zastavke na taku kde bude ticho 😂 A to dieta uz mam, a mam take ktore jacalo na lesy 😅 Uprimne dodnes lutujem vsetkych ktori ho museli pocuvat.

zooeynka
10. jan 2021

Vzdy ked ti lezu na nervy podakuj ze ten rev nemusis riesit ty, ze ty nemusis utisovat, vlacit na rukach, v noci ku nim vstavat....a dufaj ze ty porodis kludnejsie dieta.

miro1360
10. jan 2021

treba odhlučniť tú stenu

missviolet
10. jan 2021

Ja som si kupila stuple do usi, dost obmedzia zvujy si myslim...

jana_eyre_2
10. jan 2021

Mne detský plač nevadí ak to nie je moje dieťa, lebo si uvedomujem aké je super že cudzie dieťa riešiť nemusím 😅 ale chápem ta, mne niekedy vadí keď u susedy sa hádajú v noci (máme dvojdom tak to počuť) keď konečne je u nás ticho a ja chcem kľud a počúvam ako po sebe ziapu..

keď to vieš riešiť rádiom aby si ho nevnimala, tak si myslím že to stačí.. keď príde tvoje dieťa tak ten plac budeš brat inak..

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evalin88
10. jan 2021

On ten plac nebude stale, ked si dieta najde svoj rezim a rodicia sa s nim zosuladia, ci ako to nazvat. My sme mali take cca 2 tyzdne, maly plakal cca 2x denne ale vydrzal niekolko hodin v kuse kym sa uplne vycerpal a zaspal. Po cca 2 tyzdnoch som prisla na to ako si nacasovat zaspavanie. Potom bol u nas klud az do behania. Co je cca 3/4 roka. A je ine ked vacsie dieta nemoze byt na ihrisku, vyhrat sa vonku s detmi koli sucasnej situacii.

tosomja
10. jan 2021

Ja mam teraz 10m syna. Bud je, alebo reve, krici. A oproti v panelaku maju take male dievcatko, ktore doplna toho mojho. 😂😂 Niekedy mam chut utiect aj od toho svojho. Ale cudzi plac mi vadi viac. Neviem preco. Az mi v usiach huci. Neviem sa sustredit na nic, len cakam kedy prestane.