Peknu nedelu prajem, idem sa opytat nevadi ked neuzivam neurol pravidelne dlhodobo ale dam si napriklad jednu tabletku ako dnes o druhej som si dala kvoli uzkosti? Dakujem
Ja som si dala ten najslabsi lebo trpim uzkostiami a ked naozaj to nezvladam tak uz si dam
@anka4434 ak ti to pomôže hneď keď si dáš tak nemusis užívať pravidelne, ja by som tiež si dávala tak že keď som v úzkych alebo pred skúškami alebo tak
Mam len najslabzi 0,25 ale ked uz som na tom ze nemozem dychat a az mi je slabo trasie ma tak si ho dam. Zakladne je to koli extrasystolam ktore neviem dobre zvladat ked na mna oridu
nemala by si užívať dlhšie ako 2 mesiace...
po 2 mesiacoch užívania vzniká závislosť
Dakujem krasne za rady <3
Mna tieto uzkosti chytali casto dakedy aj kazdy den ale teraz taketo silne po dlhsej dobe. Len to je tak ze mam aj take tazke dychanie cely den z toho. Inaksie ma ten neurol upokoji nie uplne ale aspon to co urobi som za to vdacna
Neurol brala svokra po smrti manžela.. práveže jej doktorka vravela, že ho nesmie brať pravidelne aby neostala závislá.. dávala si na to pozor a neskor, keď sa dostala z najhoršieho ho vysadila úplne..
@anka4434 je to úplne vporiadku. Neirol treba brať keď je to potrené. V úzkosti keď človek trpí a nevie si inak poradiť. Ak je zachvat úzkosti raz za týždeň tak raz za týždeň. Lekári zvyknú predpisovať aj pravidelné branie vtedy keď je nejaká úzkostná záťaž každý deň a každé ráno. Vtedy sa niekoľko týždňov môže brať aj denne aj ráno aj večer. Ale vždy potom treba oddychovať najlepšie zdriemnuť si. Neurol nesmieš brať na to aby si mohla fungovať v práci na porade so šéfom, ktorého sa bojíš. Vtedy vznikajú zavislosti.
@anka4434 Praveze pri tomto lieku vadi to pravidelne uzivanie, mal by to byt prilezitostny liek.
A problem je ze povedia ze ich ma kazdy a v mojom okoli som sa nestretla este z nikym kto by ich mal
Aj ja mam nebilet ale moc to daako nepomaha
Este cakam na alergologicku ci daaka alergia neni ktoru mam ktora by to sposobovala a este ku ortopedovi idem lebo problem mam z krcnou a hrudnou ci to aj nahodou nesposobuje
@anka4434 ja si myslím že neurol sa nemusí užívať pravidelne ale práve pred nejakou stresovou situáciou alebo ak cítiš úzkosť a strach, teda aspoň kamarátka tak užíva