Ahojte...ma niekto skusnosti s lymfatickou uzlinou na slabinach?. Jednu mam asi 1cm velku...druhu asi 3x1cm.. obe su pohyblive a nebolia....v stredu mam termin u gynekologa...unavena som ale to a z malinkej,kedze zle spi v noci...ale chora nie som...mam sa niecoho obavat?
Ja ich mám zväčšené všade (krk podpazušie aj sabiny) od mala, niektoré 5násobne 🙂 je to okey netreba sa tým vôbec stresovať ani nijak zaťažovať môžeš žiť kľudne ďalej plnohodnotný život
Ahoj. Asi pred dvomi tyzdnami som riesila toto iste. Nasla som si hrcku v slabinach tak hned panika, riesila som to hned. Isla som k obvodnej ta ma poslala na sono. Nastastie islo len o zvacsenu uzlinu. Dr. mi povedala na sone ze to moze byt z prechladnutia, bolesti brucha, pripadne zo zapalu na nohe. Ja som bola akurat dostipana na tej nohe asi od komarov alebo neviem co to bolo lebo som to mala cele rozdrazdene zapalene tak ze to mohlo byt aj z toho. Teraz uz sa mi uzlina zmensila ake vraj uz mi tam ostane.
A ako dlho si mala tu uzlinu...?Lebo ja ju mam dlhsie...prechladnuta som nebola...mala si ju nebolestivu pohyblivu?
@alessandra_s
@miirkka1 ja som isla k dr hned ako som si ju objavila. Mam ju tam stale ale uz sa zmensila. Bola nebolestiva a pohybliva
@kahanikova ahoj, prosím zvyknú ta aj bolievat?
@miirkka1 ahoj, ja mam takto zvacsenu uzlinu v tomto mieste uz niekolko rokov. Bolo mi povedane ze je to ok. Vraj niekedy sa zvacsuju kvoli moznemu zapalu v tele alebo stresovemu obdobiu. Tak neviem.