@0hena0 Niekedy je príčinou len dehydratácia organizmu - vtedy je pomoc jednoduchá, stačí zvýšiť príjem tekutín. Ak je ale na vine genetická predispozícia, veľa s tým nespravíš. Môžeš si dávať masky, obklady, krémy od výmyslu sveta. Dočasne pomôže injekčne aplikovaná kyselina hyauronová (vydrží to tak cca 3-4 mesiace). Pointa je vlastne v tom, že sa ňou vyplní tá priehlbinka pod vačkami, takže vačky akoby splynú so zvyškom pleti. Čiže je to viac-menej len vizuálny klam, vačky nezmiznú ani sa nezmenšia.
Pozri si stranku ULK co na vrasky ked už raz su tak treba nieco radikalnejšie. Hlavne na tie pod očami( osobnu skusenost nemam ja si na toto este netrufam ., a potom tyzden dva kym sa to hoji vyzeras akoby ta Niekto zbil)
Ja používam kofeínové sérum od ordinary, ráno zvyknem mať sem- tam riadne 😂
MK, zmazal moju reakciu na peter952, no, ten zmrd tu skodi mamickam a buducim mamickam. Take bludy ake im radi, katastrofa. Len uskodit. Nie som neslusna, len som sa spoliehala na MK, ze ho poriesi. A on, ci ona sa rehoce kdesi. A skodi nadalej. Ja sa viem povzniest nad hlupakmi ale toto uz diagnoza. Závisť, zloba. Dakujem.
@simca06022011 kdesi som sa docitala, ze porucha ladvin. No, kto vie, nezistovala som. Kedze lekarov obchadzam oblukom 😊
@0hena0 no podľa.mna stačí že spím na bruchu, alebo som závodnena, nevyspata atď... Ja som u lekára minimálne raz za pol roka a obličky mám v poriadku 😉 moja sestra má skoro az čierne kruhy pod očami a vačky od mala a nič jej nie je 🙏
@simca06022011 tak zrejme zdedene 😔
@0hena0 to ale vôbec nie je také hrozné! Myslela som vačky - akože fakt batohy! 😂 Na toto myslím naozaj bude úplne stačiť to kofeínové sérum, ako spomína @simca06022011 . To by Ti bola injekčná HA aj zbytočná. ☺
@0hena0 ak nie sú príčinou zdravotné problémy ani dehydratácia, asi by som na Tvojom mieste vyskúšala postupne najskôr to sérum, a ak nepomôže, tak tú injekčnú HA. Ono to zas až taký lacný špás nie je, na to že to vydrží len pár mesiacov. No ale aj tak si myslím, že sa naozaj nemusíš trápiť - to keby som Ti poslala fotku, ako vyzerajú moje vačky pred aplikáciou HA, hneď by si sa cítila lepšie a krajšie! 😂😂😂 Btw... tiež som úplne zdravá. Jednoducho to máme v génoch. 😕
@simca06022011 tak s tým spaním na bruchu si ma dostala! 😮 Poloha pri spánku má fakt na to vplyv?? Aaach! Veď ja inak ako na bruchu ani nezaspím! 😨
@janne318 no tak podľa mňa, ksicht si prilepim na vankúš, necirkuluje čo má dobre a ostávajú mi oči ako cinanovi 😁
@0hena0 pozri sa aké vačky má Jasmina Alagic😉bud to máš genetické, máš tam tuk, alebo....ak máš dostatok spánku, vody nezadrziavas vodu nemala by si ich mať
Chod na konzultáciu do estetického centra z fotky to príliš nevidno nemá niekto z rodiny taký typ oči?
Tebe aj viečka padajú buď si viac opuchnutá, alebo máte taký typ oci
@eliska13 mam 48r. Odhaduju mi cca 10r.menej ale oci predsa neklamu 😊 ano, asi to mame v rodine. Otecko mal take oci. Zrejme som to po nom zdedila. Aj otcova sestra mala taketo. Len som myslela, ci to dkma viem ovplyvnit, ale asi len ako pises. V estetickom studiu. Nerada so sebou experimentujem, na, na 50tku si dam darcek 😂 Dakujem krasne.