Ahojte baby, mám problém s vlasmy, v priebehu 2 týždňov mi rapidne vypadavaju vlasy. Ja už som z toho zúfalá, mám o 50% menej vlasov a stále to pokračuje... Ešte chvíľu a som lebavá. Kúpila som si REVALID (úplna kravina, žiadny výsledok škoda 30e ) Potrebujem radu, pomoc aby mi to prestalo :( vždy keď si prejdem vlasy mám plnú hrsť a to niekolko krat denne, nehovoriac op tom ked si vlasy umyjem. 🤐
fuha no to by som asi riesila uz u lekara ked ti tak masivne vypadavaju. skus vitaminy a mne pomaha aj ricinovy olejcek.
bojím sa že kým mi prídu výsledky a jedno s druhým tak už budem bez nich
skús lopúchový olej, podľa skúseností známej je to vraj zázrak
@1mata ahoj, čo znamená "rapídne padajú"?...nemala si v poslednej dobe nejaký stres? padanie vlasov je už následok niečoho.....nechcem ťa strašiť,ale na tvojom mieste by som nabehla k doktorovi.....nemáš aj nejaké iné zdravotné problémy? vlasy môžu padať aj z nejakej choroby
@mimka11111 stres nie, ani na sebe nebadám iné zmeny okrem tohoto. Dievčatá určite idem v pondelok na odber, dúfam teda ze to nebude nic vážne... :(
@mimka11111 aj ked to co mám na hlave (vlastne už na nej nemám) je pre mna vážne.
Fúha,,ešte si aj dosť mladučká,aby Ti takto padali vlásky ☹ Kúp si zatia v lekárni pyridoxin+ thiamin+ riboflavin od Generika..cca každé okolo 1,4€ a dávaj si aj po 2 tablety denne z každého + aspon 3g céčka..kúp si to práškové z DM--100g cca 1,99€ a dávaj si z toho za kávobú lyžičku rozpustenú v pohári vody,džúsu atd...Ak budeš tento základ brať denne aspon mesiac a viac,budeš spokojná 🙂 polepší sa Ti kopec iných vecí a hlavne to nestojí kopu penazí :D
Ak chceš niečo viac,tak odporúčam brať dlhšiu dobu probiotiká a môžeš aj denne 1-2 lyžice kokosového oleja na celkovú podporu organizmu..v zime,ked nie je slniečko je dobré siahnuť po vitamíne D3..ja si kvapkám klasický Vigantoil,čo sa predpisuje bábätkám na krivicu :D je lacný a kvalitný,,niekedy sú jednoduché a bežné produkty účinnejšie ako predražené "Značkové" 🙂
Samozrejme odber krvi určite tiež odporúčam,lebo toto nie je bežné žiaľ,,,Držím palce 🙂
@1mata Ahoj, proti vypadavaniu vlasov su najdolezitejsie aminokyseliny, vitaminy B5, B6, B7 (biotin), B12 a D. Mierne by som doplnala zinok, ktory je dolezity proti vypadavaniu vlasov, ale pozor, neprehanat, lebo vypadavanie vlasov moze sposobit aj jeho nedostatok, aj jeho prebytok v tele... Na rýchlejší rast vlasov je zase najdolezitejsi vitamin E...
Mala som kedysi rovnaky problem, treba si najst nejaky dobry vyzivovy doplnok.
Ahoj, já by som sa na to pozrela asi takto: vypadávajú tak, že si myslím že je to nejakým stresom alebo nejakými zmenami, alebo vypadávajú tak , že je to skutočne v chuchvalcoch a je to medicínsky problém? V prvom prípade by som to riešila ako píšu devčatá minerálmi a vitamínmi , v druhom prpíade by som neváhala a šla k lekárovi a nechala sa vyšetriť.
Ďakujem dievčatá ste zlaté 🙂
@1mata Dolezite je zvysin prisun mineralov a vit. zvnutra, predovsetkym selenu, zinku, horcika, pripadne zeleza. Ich vysoky obsah ma napr. makovy al. mandlovy olej. Makovy vdaka vysokemu obsahu vapnika posobi dokonca ako prevencia voci osteoporoze. Blahodarne posobi okrem vlasov na pokozku, zuby, nechty.
Odporuca sa uzivat 1KL 2xdenne, pokojne aj dlhodobo:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Dobre skusenosti v suvislosti s padanim vlasov mame aj so spirulinou. Je to jedna zo znamych Zelenych potravin, navyse obohatena o organicky zinok, prip. zelezo, ktr. sa prirodzene vstrebavaju do krvneho obehu, nezatazuju travenie: https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Dobre je tiez nepouzivat sampony a vlas. kozmetiku s ropnymi latkami, ktr. mozu sposobovat u citlivejsich ludi rozne obtiaze.
Prip. si skuste zadovazit lopuchovy olej, ktr. sa moze uzivat aj vnutorne, prip. navonok, jemnymi masazami sa stimuluju a vyzivuju vlas. korienky. Rovnako si mozete robievat jemne masaze, prip. zabaly na noc s kokosovym olejom. U nas je TOP tento: https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
@nutrimas Dakujem pekne za info, v lekarni som si dnes kupila lopuchovu vodu, zihlavovy sampon do toho uzivam aj revalid tabletky a dnes mi ma prist aj od znacky milva sampon a vodicka na striekanie, dokonca som si kupila ricinovy olej, mate skusenosti aj s nim? Mozem toto vsetko pouzivat naraz? a hlavne ako casto robit tie zabaly?
@1mata Na ricinovy olej mame dobre ohlasy, zakaznicky ho pouzivaju hlavne na podporu rastu mihalnic, ale posobi aj na rast vlasov.
Zabaly si mozete robievat cca. 1xtyzdenne, potom je ale nutne umyt vlasy dvojfazovo, teda na 2x.
A co sa tyka tej kombinacie produktov, ktore popisujete - urcie Vam nieco zaberie, len pri tom mnozstve nebudete vediet presne CO... Mozno by ste mohli ist na to postupne, ak zistite, co Vam najviac prospelo.
@1mata troška pomôže vlasy skrátiť. Kúp zinok a vit. B. alebo to môže byť aj málo železa. Daj si spraviť rozbor krvi - môže ti niečo chýbať.