Ahojte, v poslednej dobe som veľmi unavená stále by som len spala .Mám dve deti 4 ročnú a 8 mesačneho ,dcérka je poslušna a synček no ako babatko niekedy sú lepšie dní niekedy horšie,v noci sa budí tak 1-2x na mlieko ,niekedy aj 10 krát na cumlík no niekedy nie.Chodim spávať o 20:00 a vstavam o 6:00 cca takto každý deň.Tak jeden krát do týždňa mi zaspia obaja naraz tak si pospim tak hodinku sními .S deťmi som cez deň prevažne sama manžel robí na smeny,bývame v dome takže ma dosť aj iné roboty,ale s deťmi mi vždy pomôže keď môže.
Od septembra sú deti často choré aj som bola sními obidvoma v nemocnici dva týždne,teraz mala dcéra zápal pľúc dotoho syn horúčky a stále niečo.Ale som aj veľmi nervózna niekedy niektoré dni ,no teraz má trápy veľmi ťa únava,poradíte mi niečo?
Únavou sa môže prejavovať aj znížená činnosť štítnej žľazy. Všeobecný lekár vie spraviť odber na hodnotu TSH.
To bude skôr tými chorobami stále si v strehu, v noci spis prerušovane, chýba nám slnko.ked sa dá spí s nimi poobede aj pol hodina pomôže
A z tých klasických 1000 céčko, magnézium, železo môžeš byť anemicka, kamarátka si chváli guaranu, ale pozor neviem či sa môže pri kojeni
Treba si dať zobrať krv. A nemáš veľa toho spánku? To ti vychádza 10 hodín. To dokážeš toľko spat? nechýba ti taký čas pre seba? Že vypnúť od všetkého? Že večer možno od 20-22 si zobrať čas pre seba, niečo vyrábať, v kľude si pozehlit...atd
Ahoj aj ja som bola strašne unavená ,bolo to také dlhé obdobie potom to prešlo z ničoho nič. Môj má 15m a stále sa budí v noci ,kojim ho niekedy aj 5x za noc . Nepokoj, stresy ,prerušovaný spánok ,kolobeh . Ešte aj choroby do toho ..kupila som si femibion3 popri kojeni , omega mastné kyseliny-ktore už neužívam..nemyslim na tú únavu tak ako predtým. A inak niekedy je dobré aj sa normálne najesť dobre ale že riadne . 😁
Ako písali už vyššie..nájsť si čas na seba ,niečo tvoriť alebo trochu zmenu
A👆na krv som bola aj na kôli únave a doktor namna len kukal že to je z materskej 🙈reku ved dobre no
Pride jar,bude lepsie. Aj dieta sa prestane budit. A ako pisu. Mysli na seba. Svoje zdravie. Zaujmy.
Magnézium, železo. Čaj. A kašľať na robotu, neutecie 🙈