V poslednej dobe mi veľmi vypadávajú vlasy

lenka77lenka
21. mar 2021

Ahojte poradíte mi niečo učinne na vypadavanie vlasov ? V poslednej dobe mi strašne padajú vlasy doslova guče vlasov a mam ich veľmi suché . Bola by som vďačná za každú radu

petrastrbanikova
21. mar 2021

Ja idem skusit tonikum z LR nakolko mam tiez problem a pocula som nan len velmi dobre ohlasy 😊1.4 si ho chcem objednat ak by nieco napis

tatiana1329
21. mar 2021

Vitaminy z lekarne Forcapil. Perfektne mi zabrali a to mi vlasy tiez neskutocne padali.

lenuska9999
21. mar 2021

Cesnakovy sampon od Farmasi. Po chvilke pouzivania prestali padat. Okrem toho si zmyvam vlasy este s jablcnym otcom.. ale.to skor na lesk

amalka147
21. mar 2021

@lenka77lenka hair vitamins. Osvedčené a šampón bio rehab 🙂

polodrahokam
22. mar 2021

.

anukha
22. mar 2021

@lenka77lenka na jar a na jesen je uplne normalne, ze vlasy vypadavaju viac. Je to pozostatok nas zvieraci 😁 ved vlasy su v podstate chlpy a aj pes ci macka meni srst na jarnu a letnu. Vzdy v tomto obdobi uvidis aj viac reklamy proti vypadavaniu vlasov, pretoze proste padaju viac kazdemu a teda, viac ludi sa chyti na reklamu. Samozrejme cez monitor neviem posudit ako velmi ti padaju, ale v podstate urcite zvysenie padania vlasov v tomto obdobi je uplne prirodzene. 😉