Prosím čím to moze byť. Keď som.v obchode tak akoby neviem zaostriť na vec a zrak mi blúdi ,oči má bolia.
Myslíte že z ľudí ?
A čo ľudia sú len v nákupnom centre? 🤦 Vadia ti tam možno tie silné svetlá ale nemali by, choď k očnej.
Mne vzdy v obchodnych centrach strasne zacnu slzit oci. Myslim, ze zo silnej klimy. Inde som v pohode. Okuliare nosim iba najslabsie a aj to na dialku pri soferovani. Zrak mam nedavno skontrolovany. Tak mozno nieco podobne 🙂
Ja vždy začnem skulit. Všetko by som to kúpila, oči mi behajú, neviem čo skôr vziať do rúk. Až nakoniec sa mi oci vyčerpajú a už nevidím ani na cenovky. Fakt, naozaj nerobím si srandu. Normálne sa mi gulaju oči, lebo všetko to chcem kúpiť, nič mi nesmie ujsť!! 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Možno aj tvoj prípad 🤣
Klima veľa ľudí silné Svetlo hluk.. Ja keď som mala ešte respirátor na ústach som strácala orientáciu a narazala do ľudí. Az take zle to bolo
Mne vždy bolo veľmi divne v OC a aj som divne videla, mám tetaniu, so zrakom problém nemám, teda keď nerátam, že mi voľakedy namerali na oku štvrtku dioptriu, čiže úplne niečo minimálne.
Nie, z očí.
Choď k očnej