V noci sa potím

7. dec 2024

Ahojte. Je tu niekto kto sa v noci poti? Zaspim, a ked v noci zobudim, mam vlhke pyzamo od potu na bruchu, na hrudi. Zvysok noci a nadranom uz nie som spotena. Mam to to uz dlho, cca rok, na preventivke mi brali krv a povedali ze vsetko ukazkove. Ak ma niekto podobny problem, aka je u vas pricina prosim?

oblaacik
7. dec 2024

Kolko mas rokov? Nemoze to byt menopauza?

stellarstar
7. dec 2024

Áno ja, mám to kv jednej dg a perimenopauza

7miriam77
7. dec 2024

Presne ako píšu baby, ja mám tiež po 40tke, zatiaľ ms na deň presne, nič mi nehapruje, no nočné potenie mám aj ja, nie každú noc,ale mávam, pripisujem to blížiacemu sa obdobiu menopauzy

caroline_
7. dec 2024

my muzom mame obaja par rockov do 30ky,a tiez sa zvykneme v noci potit,hlavne zo stresu to je

nttnnt
7. dec 2024

tak mozu to byt hormony, kadeco a podstatne je vylucit to vazne ochorenie, asi vies ktore, co ma toto ako jeden so symptomov

marcellka32
7. dec 2024

Vyšetrenie štítnej žľazy, ďalej krv na onkomarkery-nocne potenie je príznak rakoviny, ale neplas sa, určite to budú skôr hormóny

autor
7. dec 2024

@7miriam77
@oblaacik
@stellarstar mam 39, to je asi este skoro 🤷‍♀️

tilly
7. dec 2024

Nočné potenie je aj jeden z príznakov lymfómu, ale kľudne to môže byť aj perimenopauza. Ono to nie je krátky proces. Prichádza skoro a drží sa dlho, kým príde menopauza.

stellarstar
7. dec 2024

Nikdy nie je skoro, ja to mám od 42ky a budem mat už 45

rozculena
7. dec 2024

mne to začalo v 38