V poslednej dobe sa mi stáva v noci divná vec. Uvediem príklad: Naposledy keď sa mi to stalo, nastavila som si budík na 5:00 a o 5:45 som mala odchádzať z domu. V noci som sa zobudila, pozrela na telefon, strhla som sa a vyskočila z postele že som zaspala ale pritom nebola ešte ani polnoc. Začala som sa obliekať a stále sledovala mobil, ktorý stále ukazoval iba pol 12 ale mne to vtedy akoby mozog nespracoval, až asi po 10 minutach som si uvedomila, že je malo hodin a ja som vlastne nezaspala. Jednoducho môj mozog akoby vtedy nepracoval, a nevedela som si to uvedomiť že je vlastne ešte málo hodin. Myslíte že to môže byť spôsobené nejakým stresom alebo podobne ? Vďaka za akékoľvek rady, príp. vaše skúsenosti
Stava sa to aj mne, dost casto,hlavne ked zaspim poobede,zobudim sa a zrazu neviem ci je rano,alebo co mam robit. Podla mna je to vycerpanost organizmu, mozno magnezium by pomohlo.
To je podedomim. Napriklad ja sa vzdy zobudim cez tyzden pred siestou lebo o siestej ni zvoni budik. Cez tyzden sa sama od seba nezobudim lebo v podvedomi som nasta ena ze vstavat nemusim.
A toto je to iste ze v podvedomi si sa bala ze zaspis tak ta to vystrelilo z postele a adrenalin sposobil ze trvalo kym sa uvedomis ze estrr nieje cas
Môj bývalý tak raz vstal do práce, ešte sa aj pekne naraňajkoval a keď išiel k autu mu trklo, že je nejaká podozrivá tma vonku 😂 nemôžeš byť prepracovaná?
Sluzime 12hodin a vsetci sme sa v praci zhodli ze pred dennou zle spime resp.sme nevyspaty budime sa pozerame na hodiny atd.a kazdy strach ze zaspi.Je to vsetko o podvedomi a ako sa pred spanim nastavim.V poslednej dobe zaspavam pri relaxacnej hudbe a budik mam asi 2m od seba a dam si okolo 19hod.caj na ukludnenie
ja si tiez myslim, ze to moze byt prepracovanostou, niekedy sa to stava, mne sa to tiez parkrat stalo, ale potom som si dala pozor na stres, na to aby som bola vnutorne v pohode a odvtedy uz tieto problemy nemam
Aj mne sa to obcas stava...
Haha.. prepracovanost... totalna... ja som takto spala, snivalo sa mi, ze zvoni budik a mam vstavat... 3:30 som nastupila do auta a odfarala do roboty, na krizovatke pri zvaracskom ustave (V BA,
ta je pustena aj v noci) som sa na cervenej pozrela na hodinky na palubovke a myslela som si, ze som sa scvokla.
Vďaka za Vaše názory a typy, vyskúšam troška zvolniť tempo, snáď sa nejako prestavím do väčšieho kľudu🙂 a magnezko tiež skusim
@emmyie je to len čisto únava a to že si pedant,záleží ti na tom,aby si nezaspala..
som si minule zdriemla večer na gauči pri seriáli..zobudila som sa o 20.00,celá v strese,vybehla hore do izby k deťom a začala kričať,že sme zaspali do školy,rýchlo nech sa oblečú...deti na mňa kukali dosť dlhú chvílu,kým im doplo,čo to od nich chcem..😀 😀
Aj mne sa toto stalo..cely tyzden som makala prisla sobota rano zobudila som sa ze kolko hodin, uz je vidno pozriem na telefon 9hod no tak som vystrela z postele rychlostou blesku ze som si ani neuvedomila ze mam strpnutu nohu a uz bol uraz na svete...este blba som volala sefovi ze dnes nepridem ze som mala uraz az on mi vysvetlil ze je vlastne sobota 😀 podla mna je to prepracovanostou, vycerpanim, stresom vsetko dokopy...
Ľudkovia, som sa dobre zasmiala na vás... sa mi hneď bude lepšie spať 🙂 ... a to som si občas o sebe myslela, že to len ja som nejaká divná... občas sa mi stalo, že som sa zobudila a za otca som si dlho nevedela spomenuť, aký je vlastne deň... a práve dnes ráno sa mi snívalo, že som zaspala, lebo som si zabudla natočiť budík, pozriem sa na mobil a mala som tichý režim, takže by mi ani budík nezvonil... a to by bol dneska fakt prúser, keby som zaspala...
Stres 🙂
Bol by to velky pruser keby ste zaspali?