Prosim vas poradte mi.V noci mavam navaly horucavy.Nie som v prechode a stitnu zlazu mam ok.Z coho to moze byt? Bojim sa aby to nebolo nieco vazne.Vsetky vysledky vysetreni mam zatial v poriadku.Dakujem z odpovede
Toto som mala aj ja v 23 rokoch a zistilo sa predčasná menopauze
Nejdem dávať zaručené rady, že o nič nejde, len spomenúť svoj podobný stav. Jednu zimu sa mi tiež začalo stávať niečo podobné. Chvíľu som si myslela, že som chorá, pretože som sa budila tak spotená, že som uprostred noci musela vždy vymeniť kompletne posteľnú bielizeň a kým som bola v sprche, poriadne vyvetrať. Radiátory som mávala úplne vypnuté. Po pár dňoch ma napadlo pozrieť na teplomer a ukázalo sa, že tá horúčava nebol môj subjektívny pocit, ale že sa do bytu pod mojim bytom nasťahoval dôchodca, čo mi spálňu vykúril na 28 stupňov!
@iva33333 to nemusi byt ani menopauza. Skratka v niektorych fazach cyklu sa viac potis. Vacsinou pred menstruaciou alebo okolo ovulacie. Aj kurenie v byte teraz v zime urobi svoje. Napr. aj ked mas v izbe zimu, telo sa zacne vnoci potit, aby sa zahrialo. Nemusi to byt nic vazne. Sleduj si, ci to mavas pravidelne a v akom obdobi.
@iva33333 Ak nie menopauza, treba vylucit NonHodkina/Hodkina. Tiez sa prejavuje velkym potenim v noci a navalmi tepla. Uzliny mas ok? Dobre sa prehmataj, od hlavy az k pate. Pazuchy, krk, klucnu kost, triesla.
@drahomirrra Tiez ma aj to napadlo ,no uzliny nemam ziadne..Aj som to vravela doktorovi,ale ten ani nepocuval co mu vravim ☹
@anonym0001 Len ked to tak nahle prislo..Trva to asi 2 mesiace to potenie a znicoho nic