V kuse žeriem zo stresu

2. dec 2021

Ahojte ženy,
Idem sa sem vykecat a po radu. Nemám vážne problémy mám muža čo ma Lubi, máme dve mini deti bývanie prácu. Ide o financie pokazilo sa nám auto ako nárokom mali sme covid - boli sme na Pn čo je finančne nevýhodne, manžel aj dlhodobo. Rodina sa na nás urazila lebo sme im kázali ísť na pcr testy nebavia sa s nami. A dnes som zistila že deťom sú malé papuce obom (blbosť viem) čiže zase náklady už 4. Papuce skúšame a stále sú zleeee…no bola to posledná kvapka. Nejako sa mi toho zdá veľa a začala som strašne jesť som chudá ale v kuse mám chuť na sladké zjedla som celú dávku grilaziek čo sme piekli na skúšku, aj čokoládu a mám chuť stále na niečo. Doteraz som jedla len zdravo 🙂 bojim sa že to je ten stres a skončím ako tucibomba…normálne sa v noví zobudím a chcem sladké, dnes mi už aj manžel povedal že si to síce môžem dovoliť ale že si všimol že v kuse jem sladké (dnes som kúpila ďalšiu obrovskú milku čokoládu ) povedzte že aj vy ste mali obdobie zrania a prešlo to

vanda323
2. dec 2021

Ahoj mala, presne keď som v strese to robím. No nerob to!
Ja mám vraj z toho žlčníkové kamene, jeden čas som brutálne chudla som behala cvičila nič nejedla potom brutálne pribrala a tak dookola. Není to zdravé

miadi
2. dec 2021

Tak si povedz ze nekupis cokolady budes mat na papuce pre deti. Skus sa odreagovat viac sexom 😆ten mas zadarmo. Aj muz sa potesi.

ivangeline
2. dec 2021

Jedz mrkvu...zeler..a pod. ;)

evalin88
2. dec 2021

Ja som to mala tiez tak, v podstate celu pubertu a vyzerala som ako slon. Potom som mala asi najhoršie obdobie a úplne sa blokla. Zasa som nemala chut na nic a schudla za 2 mesiace strašne vela. Nakoniec sa o mňa rodina začala báť. Nikdy to nebolo o nejakej vedomej diete, iba o strese...

juliasb
2. dec 2021

Nie neprejde to same.chut na sladké sa bude zväčšovať. Musíš sa zaprieť sama nasilu

w123
2. dec 2021

rada by som ti napisala ze preslo to same ale nie nepreslo mala som 59 kilo v tehotenstve som pribrala 10 po porode ich uz nezhodila hovorila som si ako budem cvicit ako schudnem a prd na materskej som taka vynervovana ze furt keksik sem cokoladka tam cipsiky hentam a uz nemam 10 kilo navyse ale 15 tiez stres, podla mna ak vedome s tym nezacnes nieco robit same od seba ta to neprejde, musis sa premoct

pinkgirl
2. dec 2021

Naj riešením je prestať kupovať sladké a vypekať. Podvedomie ti pracuje a sladké ti vytvára falošný pocit uspokojenia. Musíš s tým bojovať. Vyskúšaj začať brať chróm, potláča chuť na sladké a skús zaradiť telesnú aktivitu - prechádzku, cvičenie - odburava to stres. Držím palce ✊.