Ahojte ženy,
Idem sa sem vykecat a po radu. Nemám vážne problémy mám muža čo ma Lubi, máme dve mini deti bývanie prácu. Ide o financie pokazilo sa nám auto ako nárokom mali sme covid - boli sme na Pn čo je finančne nevýhodne, manžel aj dlhodobo. Rodina sa na nás urazila lebo sme im kázali ísť na pcr testy nebavia sa s nami. A dnes som zistila že deťom sú malé papuce obom (blbosť viem) čiže zase náklady už 4. Papuce skúšame a stále sú zleeee…no bola to posledná kvapka. Nejako sa mi toho zdá veľa a začala som strašne jesť som chudá ale v kuse mám chuť na sladké zjedla som celú dávku grilaziek čo sme piekli na skúšku, aj čokoládu a mám chuť stále na niečo. Doteraz som jedla len zdravo 🙂 bojim sa že to je ten stres a skončím ako tucibomba…normálne sa v noví zobudím a chcem sladké, dnes mi už aj manžel povedal že si to síce môžem dovoliť ale že si všimol že v kuse jem sladké (dnes som kúpila ďalšiu obrovskú milku čokoládu ) povedzte že aj vy ste mali obdobie zrania a prešlo to
Tak si povedz ze nekupis cokolady budes mat na papuce pre deti. Skus sa odreagovat viac sexom 😆ten mas zadarmo. Aj muz sa potesi.
Jedz mrkvu...zeler..a pod. ;)
Ja som to mala tiez tak, v podstate celu pubertu a vyzerala som ako slon. Potom som mala asi najhoršie obdobie a úplne sa blokla. Zasa som nemala chut na nic a schudla za 2 mesiace strašne vela. Nakoniec sa o mňa rodina začala báť. Nikdy to nebolo o nejakej vedomej diete, iba o strese...
Nie neprejde to same.chut na sladké sa bude zväčšovať. Musíš sa zaprieť sama nasilu
rada by som ti napisala ze preslo to same ale nie nepreslo mala som 59 kilo v tehotenstve som pribrala 10 po porode ich uz nezhodila hovorila som si ako budem cvicit ako schudnem a prd na materskej som taka vynervovana ze furt keksik sem cokoladka tam cipsiky hentam a uz nemam 10 kilo navyse ale 15 tiez stres, podla mna ak vedome s tym nezacnes nieco robit same od seba ta to neprejde, musis sa premoct
Naj riešením je prestať kupovať sladké a vypekať. Podvedomie ti pracuje a sladké ti vytvára falošný pocit uspokojenia. Musíš s tým bojovať. Vyskúšaj začať brať chróm, potláča chuť na sladké a skús zaradiť telesnú aktivitu - prechádzku, cvičenie - odburava to stres. Držím palce ✊.
Ahoj mala, presne keď som v strese to robím. No nerob to!
Ja mám vraj z toho žlčníkové kamene, jeden čas som brutálne chudla som behala cvičila nič nejedla potom brutálne pribrala a tak dookola. Není to zdravé