Ahojte prosím o radu možno blbá otázka ale nehnevajte sa poradte mi chcela by som sa opýtať pruh môžem dostať len dole kde je brucho s prava alebo s ľavej strany ? Alebo môžem ho dostať aj pod ľavým rebrom a tak trocha v ľavo ako keby na bočných svalstvách brucha ? neviem čo to je . Robí mi to starosti bojím sa k dr. že čo mi povie dvíham ťažký kočiar a spodnú časť kočiara ked idem hore schodmi si dám vždy na ľavú stranu pod rebrá môže ma to bolieť aj s toho ? Nemôže to byť slezina veľa aj cvičím namáham brucho bolí ma to 2 dni tak že to cítim ako sa vlastne prejavuje slezina môže byť natiahnutá ? Nemám žiadne problémy len bolesť pod ľavým rebrom. necítim to vždy len pri prúdkych pohyboch alebo ked sa zohnem alebo zle sedím ked sa nesustredím tak necítim nič prosím poradte dakujem
@nadaa1 prosím vás viem,že je to stare, ale teraz som si prečítala, čo vás trápilo a nedá mi spýtať sa čo ste vtedy zistili? Mne sa toto iste alebo podobné teraz deje odkladám doktorku lebo niekedy to prestane na ľavej strane akoby pod rebrom také jemné pichanie a čo som čítala vyzerá to na slezinu ale bohvie môžu to byť aj vredy....mne to občas az zovrie pri prudkom pohybe teda keď sa zohnem, napadlo ma taktiež pruh ale neviem či má takej časti sa môže vyskytovať, tiež dosť ťažké dvíham a raz mi akoby tam niečo puklo pod tým ľavým rebrom date mi prosím odozvu?