Prosím strasne mi duni v hlave od usi aj keď niekto na mňa rozpráva počujem takú ozvenu, a píska mi hrozne v ušiach, neviete mi nato niečo poradiť?
odkedy?
@janinah od včera, ale nemám bolesti hlavy len take pískanie sumenie a keď niekto na mňa rozpráva mi duti
Moj muz ked ho bolia usi si da vatovetyčinky namocene v oleji do ucha.za 2 hodky mu nic nie je
@adamka25 normálne si dá vatovu tyčinku namočenú v oleji do ucha akoby čistil ucho?
@nikola1987 odlicovaci tampon alebo vatu
@nikola1987 jaj moja zlata to mu je ľúto, bolesť ucha je strašná mala som, chod radšej k MUDr.
@lauriema ono to nie je ani bolesť, skôr nepríjemný pocit, a som z toho nervózna, počujem samu seba, ozvena,
Dala som si do oboch kvapky do uší, a mi tam začalo praskát v oboch ušiach
@nikola1987 juj, nepríjemné a obklad? Nepomôže?
@lauriema nie, skúsim si ráno kúpiť sprej do uší, a uvidim, v Pondelok pôjdem lekarke
Skus burow kvapky do usi, moze to byt z prievanu
@nikola1987 Tak veľa zdravíčka prajem, nech ta bolesť ide prec❤️
@arianna25 tie mám práve v uchu, dala som si to oboch na vatu, a veľmi mi začalo praskát v ušiach
@lauriema ďakujem 🙏
@nikola1987 skus si dat zapalenu cigaretu do ucha (samozrejme filtrom dnu) vyborne to vytahuje prievan mozno aj to by ti pomohlo. Ale ak to bude pretrvavat urcite smer dr.
@miriam2908 to som spravila, strieľalo ale nepomohlo, cítila som ako mi to ťahá dnu
@nikola1987 to praskanie si neviem vysvetlit a nechcem pisat nejake domnienky. Uz jedine lekar. Drzim palce nech za to rychlo vylieci
@arianna25 neviem to opísať, akoby mi to ťahalo zapal von, alebo niečo také
@nikola1987 spominam si ze som po aplikacii kvapiek pocula ako zatekaju hlbsie do ucha brrrr. Mozno to tak pukalo ako bubliny
@ela_79 ako to nájdem? 🙏
@ela_79 ahoj ano uz som tam pridala len neskoro ze tam mam označiť 🤦♀️ min rok som bola na ORL z týmto a tam všetko v poriadku
antibiotika ....lekar,,,,ja mam poslednu dobu strasny problem s usami..,urcite k lekarovi.a ak nie antiiotika,tak aspon kvapky
Možno len mazova zátka, alebo zápal stredného ucha. Najlepšie ísť k orl doktorovi