V 28. rokoch mám zníženú funkciu štítnej žľazy a bolia ma ruky

katakomba28
10. sep 2014

Naivne som si myslela že prvé bolesti kĺbov môžu prísť len po 50tke, no momentálne sa toho nakopilo až až, zistili mi zníženú funkciu štítnej žľazy, stále som unavená, uz 3 mesiace som nemala menzes, v noci mi trpne a bolia ma strašne ruky, nemôžem nič jesť, čokoľvek si dám mám hnačky. Ja som z toho taká unavená a to mám 28 rokov. Celé roky som sa snažila pracovať, študovať a mám toto... mala som myslieť na zdravie.

kiki68
10. sep 2014

Musia dat dokopy tu stitnu,to vie spravit strasny bordel,takze len to vydrzat. Ano vek je to taky,ze mlady,ale velmi casty u zien,ked zacina stitna.Vela holkam to v tomto veku zistia v tehu,ale myslim,ze ono to nebude len tym,skor sa na to vdaka tomu aj pride. Ja som iba o rok starsia od Teba a tiez ta stitna neni ziadna slava podla vsetkeho. Plus mam celiakiu. Klby mam blbe len na kolene jednom. Takze ani mladym sa to nevyhyba a to nemam nadvahu, jem zdravo, pohybujem sa dost atd. No a vidis ho....

ematko29
10. sep 2014

@katakomba28 ja mám 31a tiež slabú funkciu štitnej žlazy.Mne nato prišli krátko pred terajším tehotenstvom.Bola som strašne unavená nič som nevládala.bola mi stale zima,priberala som .A o menzese ani nevravím.Začala som užívať L-Thyroxin a hned prvý mesiac som otehotnela 😀 Beriem ho aj teraz.

misada
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lady511
11. sep 2014

@katakomba28 nooo ja mam zníženu funkciu od 15... vpodtate celu mlaost som chorá a mam k tomu aj artritídu a velmi vážne teraz mam 23 a horobu ktorá sa nedá vyliečit,,netreba lamentovat,, ale niečo s tým robit,,ja pomaly al isto kašlem na doktorov ktorý ma len napchavaju liekmi a svnstvom,,z ktoreho si ničím telom,,hladam odpovede a pomoc v prírode,,bylinkách,,treba si to poštudovat.. 😉

lucinocka
11. sep 2014

@misada a nebola si na odber krvi? ved z krvi vidno hned hodnoty -TSH ci daco neni v poriadku... na to netreba ani sono, tam chodim len raz rocne pokuka ci nemam uzly, ale riadim sa krvou...

lucinka10011
11. sep 2014

ahoj aj ja som bola na vysetreni stitnej zlazi no na sono mi zistila ze mam na pravej stane krku cistu zatial beriem lieky a za 3mesiace idem na kontrolu zas na lacno zoberu krv a uvidime ze ci rastie dalej ☹

misada
11. sep 2014

ešte upresnenie 29 rokov a taktiež mi je stale zima 😉

misada
11. sep 2014

@lucinocka moj prakticky mi povedal ze on nerobi take podrobne vysetrenia ze musim ist ku endo... tak som obvolavala a nikde ma nechcu zobrat ze neberu novych pacientov. A ta slavna škandalozna Dr. čo mi len pobehala po krku ma chcela objednať aj na odber krvi v januári!!!! Tak som sa rovno v Ľubochni objednala. musím čakať...

katakomba28
autor
11. sep 2014

Ja baby ledva ráno vstanem, celý deň sa mi chce spať a o kilách ani nepíšem idú hore snáď i po vode.