Naivne som si myslela že prvé bolesti kĺbov môžu prísť len po 50tke, no momentálne sa toho nakopilo až až, zistili mi zníženú funkciu štítnej žľazy, stále som unavená, uz 3 mesiace som nemala menzes, v noci mi trpne a bolia ma strašne ruky, nemôžem nič jesť, čokoľvek si dám mám hnačky. Ja som z toho taká unavená a to mám 28 rokov. Celé roky som sa snažila pracovať, študovať a mám toto... mala som myslieť na zdravie.
@katakomba28 ja mám 31a tiež slabú funkciu štitnej žlazy.Mne nato prišli krátko pred terajším tehotenstvom.Bola som strašne unavená nič som nevládala.bola mi stale zima,priberala som .A o menzese ani nevravím.Začala som užívať L-Thyroxin a hned prvý mesiac som otehotnela 😀 Beriem ho aj teraz.
@katakomba28 nooo ja mam zníženu funkciu od 15... vpodtate celu mlaost som chorá a mam k tomu aj artritídu a velmi vážne teraz mam 23 a horobu ktorá sa nedá vyliečit,,netreba lamentovat,, ale niečo s tým robit,,ja pomaly al isto kašlem na doktorov ktorý ma len napchavaju liekmi a svnstvom,,z ktoreho si ničím telom,,hladam odpovede a pomoc v prírode,,bylinkách,,treba si to poštudovat.. 😉
ahoj aj ja som bola na vysetreni stitnej zlazi no na sono mi zistila ze mam na pravej stane krku cistu zatial beriem lieky a za 3mesiace idem na kontrolu zas na lacno zoberu krv a uvidime ze ci rastie dalej ☹
ešte upresnenie 29 rokov a taktiež mi je stale zima 😉
@lucinocka moj prakticky mi povedal ze on nerobi take podrobne vysetrenia ze musim ist ku endo... tak som obvolavala a nikde ma nechcu zobrat ze neberu novych pacientov. A ta slavna škandalozna Dr. čo mi len pobehala po krku ma chcela objednať aj na odber krvi v januári!!!! Tak som sa rovno v Ľubochni objednala. musím čakať...
Ja baby ledva ráno vstanem, celý deň sa mi chce spať a o kilách ani nepíšem idú hore snáď i po vode.
Musia dat dokopy tu stitnu,to vie spravit strasny bordel,takze len to vydrzat. Ano vek je to taky,ze mlady,ale velmi casty u zien,ked zacina stitna.Vela holkam to v tomto veku zistia v tehu,ale myslim,ze ono to nebude len tym,skor sa na to vdaka tomu aj pride. Ja som iba o rok starsia od Teba a tiez ta stitna neni ziadna slava podla vsetkeho. Plus mam celiakiu. Klby mam blbe len na kolene jednom. Takze ani mladym sa to nevyhyba a to nemam nadvahu, jem zdravo, pohybujem sa dost atd. No a vidis ho....