Ahojte vsetci...chcem sa opytat ci si niekto presiel s takym niecim...mam uzol v krku a vtom uzli je hrcka viem mi niekto povedat co to je?moja lekarka.mi vzala malo vzorky tak nevysli vysledky a dalsu vzorku mi nechce.vziat lebo to nerastie...prosim vas poradte mi lebo.som uz zufala nechcem aby bolo neskoro
@nada351 a do buducnosti prestat tolko tocit hlavou, nech sa krk uz nezauzli...... 😉
@nada351 neviem vážne ako by sme ti mohli pomôcť. Veď lekárka by ti tento problém mala odstrániť a nie my tu, čo ťa ani nepoznáme, ani sme tú hrčku tvoju v krku nevideli
No povedala mi ze je to nador..ani neviem ako som vysla s ordinacie chodim na endokrinologiu.poslalila ma a ja nevie..co dalej...ale aj tak vam.dakujem za vase odpovede...
Dobrý deň, tiež mi asi pred mesiacom našli uzol na štítnej žľaze. Našli mi ho úplnou náhodou, je celkom veľký a endokrinologička povedala, že preto by ho vybrala, avšak bola som na biopsii a ten lekár vravel, že to ešte nemusí nič znamenať. Veľa ľudí má uzly a žijú s nimi celý život. Určite by som ale na vašom mieste ešte raz zopakovala odber, mne presne kvôli tomuto zobral hneď dve vzorky. Zmeňte lekárku a nestresujte, stále to nemusí nič znamenať. Držím vám palce, nech to dobre dopadne 🙂
@nada351 ja som tiez mala hrcu na lavom laloku..4x3cm a bala som sa..velmi..biopsia nic nepotvrdila ani nevyvratila,chirurg mi navrhol dve riesenia: bud budeme biopsiu opakovat..alebo lavu stranu vyberieme..tym,ze to bolo dost velke,som to chcela von, ja by som nevedela zit s tym,ze nieco tam mam,a neviem co je v tom,a kedy sa to "zblbne" a zacne tam robit to coho sa kazdy boji..vsetko prebehlo OK a ked som isla na vysledky z histologie,a povedali mi,ze to bolo beningne a vysledky su na 1* som sa rozplakala od radosti. Drzim palce!
@nada351 a to ta tu ako mame cez net diagnostikovat? A povedat ti čo to mas v krku? V prvom rade máš ZMENIŤ LEKARA!!!!! Okamzite by som sa objednala inemu ORL lekarovi.
Tu je podobná téma, tak si to prejdi a mozno najdeš odpovede. Ale v prvom rade okamzite hladaj lekarsku pomoc inde, ked tvoja lekarka nema zaujem to riešiť...
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/cysta-v-krku-vase-skusenosti-2/