Uzliny na krku

javoricek
16. feb 2023

Dobrý deň, prejdem rovno k veci, na krku mám množstvo mierne zväčšených uzlín, trochu pri strede, pod sánkou a na boku krku asi taká najväčšia uzlina, ešte som zaznamenal opuch medzi trapezou a bokom krku, nevyzerá to ako uzlina, proste opuch. Bol som u lekára, ten najskôr zobral vyter z ustej dutiny/krku, ten bol v poriadku. Potom zobral krv, po Tom ako dostal výsledky povedal že mám krv ako novorodeňa, ako dieťatko a že ju mám ukážkovú. Povedal že ak sa to nebude zväčšovať nemám sa báť, nemusí to zmyznut. Myslíte že sa v tomto mojom prípade už nemusím ničoho obávať? Ďakujem

maciatkolulu
16. feb 2023

@javoricek snáď dôveruje svojmu Dr.... Ak sa napriek tomu bojíš, pýtaj sa na utz

javoricek
autor
16. feb 2023

@maciatkolulu dôveruj ale preveruj

erikaa09
16. feb 2023

Nebola si chora ? K nam chodia klienti na lymfomasaz a vidime a citime rozdiel

maickamf
16. feb 2023

@javoricek Mne tiez raz z nicoho nic opuchol krk, zdurili sa uzliny...Samozrejme som sa zlakla, bol vikend, hned v pondelok som sla na ORL, odtial sono krku, dostala som ATB a vraj to bolo sposobene klimatizaciou( vtedy som pracovali vo vychladenej miestnosti v lete pri 18st.). Odvtedy som nosievala satky, aby mi nefukalo na krk.
Skuste aj vy ORL.

majamat
16. feb 2023

mam roky zvycsene uzliny, dcera ma od babatka zvycsene uzliny. koli infekcnym ochorneiam su zvacsene uzliny na krku uplne bezne.

halagoska
16. feb 2023

Ja som mala také uzliny... Nakoniec z toho bola toxoplazmoza v akútnej fáze... ATB 6 týždňov a niektoré uzliny sú pamäťové takže už ich budem cítiť stále.... Ale bola som pre istotu aj na USG...

javoricek
autor
17. feb 2023

@erikaa09 áno, všetky uzliny sa mi spravili práve po nejakej chorobe, niektoré už pred pár mesiacmi, niektoré nedávno no vždy buď po chrípke, viroze alebo infekcií

majamat
17. feb 2023

@javoricek tak co sa bojis. ved je to jasne, ams to tak ako kazdy dtuhy clovek po prekonanej infekcii. este aj vysetrenie bolo urobene na vylucenie inej priciny a vsetko je ok. mne nikto nikdy nevysetroval uzliny a tiez ich mam zvycsene. mojej dcere rovnako, ona mala tie uzliny ked bola babatko doknca volnym okom viditelne, ak jej na ne dopadalo svetlo zo strany.

miriter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz