Úzkostný atak

14. aug 2022

Chcem sa spýtať ci môže trvať aj celú noc pretože som nespal. Začala ma bolieť hlava a hneď som si pomyslel na mozgovú príhodu hneď strach necitlivost ruk a noh,mravenisko pier a trpmutie ľavej časti tvare a strata rovnováhy mam 18 rokov

luccija
14. aug 2022

Moze...tvoj strach to sposobuje.Liecis sa?je dobre mat doma liek na ukludnenie a davaj si magnezium...vela magnezia.

autor
14. aug 2022

@luccija nemám vôbec lieky môže spôsobovať aj trpnutie tvare na ľavej strane?

luccija
14. aug 2022

Napisem Ti to po lopate
Ked si nervozny ci mas vela stresu a si citlivy typ mozes mat malo magnezia skoro vsetci ho mame malo a preto su ludia tak protivni, v strese, nevedia spat..🤣a potom moze mat clovek uzkostne stavy, strach....staci, ze si sa vystresoval, ze mozes mat mozgovu porazku, bilo Ti srdce, zlakol si sa...uvolni sa Ti adrenalin slabost v nohach, studeny pot, mravcenie...moze sa Ti zle dychat a bojis sa toho.
Preto Ti vie obvodna predpisat liek na ukludnenie a tvoja svalova a nervova sustava sa upokoji.Ale to je kratkodobe riesenie nemozes do seba pchat lieky.
Ty sa musis prestat bat...co nie je lahke chapem🙂
Preco sa bojis mozgovej porazky si mlady clovek...kludne to moze byt od chrbtice, z tlaku...
Tym, ze sa bojis moze sa Ti to opakovat a zacnes sa pozorovat....cim viac sa budes o seba bat, tym visc budes mat uzkosti a blbe pocity.
Vies si pomoct, ze zacnes brat dobre magnezium magnosolv je na predpis od obvodnej chod tam..povedz co sa Ti stalo...dalej mozes ist k neurologovi na EMG test na tetaniu je to 10 min tes mavaju to vystresovani ludia nic ine ako magnezium, vapnik Ti neodporuci a prestat stresovat.Hlavne sportuj, niecomu sa venuj co Ta bavi...ak to nepomoze tak psycholog, psychiater a lieky.
Nemal si Covid ten to spusta, ci nejake ine problemy?v skole, doma, frajerks, malo spis, nekvalitne jes....
Ja som to mala minuly rok po ockovani jedneho dna po kave mi zacali brniet pery, mravcenoe na licach, hlava ako vo zveraku, krce do ruk, noh ... zistili mi tetaniu beriem dlhodobo magnosolv kludna som ako baranok.
Tiez ma to vystrasilo stavalo sa mi to opakovane ci v klude ci vonku, ci v noci...bol tam aj stres z prace...a vela som si na seba nakladala.
Chod k obvodnej a uzivaj magnezium bude dobre.Vies si pomoct aj hlbokym dychanim, relaxovat, ale sport beh, bicykel je najlepsi.
Ked sa uz zacyklis urcite mi bude zle, tak urcite Ti bude😀ak budes mat doma liek vies ho uzit a neprejde to do panickej uzkosti ci nejakeho navalu uzkosti, ale s tym opatrne nie ako cukriky.
Ja som zo zaciatku uzivala aj liek na ukludnenie velmi mi pomohol a prestala som pit kavu.
Prezili sme zle casy a asi si citlivy clovek a zle vsetko na teba vplyva.Dufam, ze nefajcis travu ci sa neopijas🤣to zvysuje uzkost a taketo stavy.si zdravy neboj sa len mas labilnejsi nervovy system

autor
14. aug 2022

@luccija no zase ja som bol na stanovách a bol tam kus alkohol a hneď na ďalší deň toto