Pocas korony som zacala trpiet obavami, uzkostnymi stavmi o seba, rodicov, zdravie, dieta stale online skola vela stresu.Na radu lekarky som brala chvilu ukludnovaky, magnezium najhorsie pominulo, ale zostal mi zvlastny pocit nervozity.Velmi rychlo som zo vsetkeho nervozna, pocit stiahnuteho hrdla.Cvicim, relaxujem, davam si pozor na spanok, ale stale sa citim v napati a krok od uzkosti.Napriklad ideme sa clnkovat sme par metrov od brehu a
Nepomozem asi, ale mam podobne stavy, 45 rokov, za sebou obdobie obrovskeho stresu, ja mam pocit ze prichadza menopauza..rozkolisane hormony. Stitnu zlazu mas ok?
@bea4023 ano, bola som na prevencii.Tiez som uvazovala ci to nie je uz predzvest menopauzy.V noci sa velmi potim, ale menzes mam pravidelny.
Aj ja mam presne toto iste asi pol roka, mam 46 rokov. Beriem aj lieky a nič z toho.
@zefyra pred menzesom este horsie.Ake beries lieky na uzkost ci hormonalne?
Na úzkosť od psychiatričky.
A bojim sa chcem sa vratit, alebo vydrzim, ale mam strach busi mi srdce...ideme na turistiku ako sme vyssie ci na nebezpecnom mieste kde musim ist cez prekazku mostik prejde ma teplo, roztrasu sa mi nohy potom uz je dobre, ked prekoname prekazku.Syn bol dnes v kine 15 r so spoluziakmi cely cas som sa bala:(ze mu ukradnu mobil, ze nestihne bus...najradsej idem na miesta, ktore poznam.Pred 3 r som lietala po Europe, dovolenky...tento rok mam z dovolenky stres a nie radost.Cim to je?Mam obavu ist na miesto, ktore nepoznam, co ak mi bude zle zacina ma to obmedzovat.Staci, ze si precitam zle spravy poziar v Handlovej a mam uzkost.Uz sa jej nikdy nezbavim?Chcem to prekonat sama a neviem ako.
Nie je to kazdy den, ale kazda malickost ma rozkolise.Citim sa ako v permanentnom predmenstruacnom syndrome.Je to vekom?zacala som sa viac bat o zdravie rodicov, dieta sa uz osamostatnuje moje kamaratky uz chodia po lekaroch vysoky tlak, rakovina uvedomujem si, ze starnem?mam 46 r