Zdravím všetkých chcela by som sa opýtať či niekto s vás trpí úzkosťou a ake mate alebo ste mali príznaky?
Mne boli žalúdok chrbát ťažko sa mi dýcha myšlienky mám blbé bojím sa všetkého myslím na najhoršie (nechcem to ale samo mi to príde do hlavy) bolo mi lepšie lebo sa liečim na to už asi 2 mesiace ale dostala som zápal pľúc mala som zatmavene jedno pľúco a poslali ma na ct výsledky majú byť 3.1 ale bojim sa hovorím si že už nemám teploty nemám ani taký kasel hrozný aký som mala dva mesiace tak určite sa to zlepšilo a to že čakám ma tie výsledky ja nevim mam s toho akoby strach a zas mi je tak že sa mi ťažko dýcha oslabnu mi ruky nohy na záchod hneď utekám cítim hrču v krku žalúdok ma boli trošku sa za to hanbím mam 21 rokov a úzkosti mam kvôli traume ale tie výsledky čo majú byť namyslam si blbosti a s toho mii je jakéby zle len som chcela vedieť že či ma nejaký človek s tím skúsenosť ktorý to prežil prežíva
Ďakujem 🍀
@vanesat2103 ma napada smer lekar, nech ta posle za psychiatrom/psychologom.
@vanesat2103 uzkost je hnusna vec..treva ist k psychologovi/psychoatrovi a to cim skor 🙂 ja som si to podchytila hned...riesila veci s psychologom a nastastie mi netreba ani antidepresiva...odporucam nasadit magne B6 a vyzivove doplnky rozchodnica ruzova a Lions Mane 🙂 nacitajte si o tom mne velmi pomohli...plus treba ist medzi ludi s kamosmi, prejst sa a vypnut hlavu..