Ahojte, ak je niekto taký kto by mal skúsenosť… neviem či mám úzkosť to už len niekedy neviem na čo to zvaliť.. ale teda po kolotoči vyšetrení kvoli závratom a tlakom v hlave mi bola zistená tetania.. posledné MR v marci bolo v poriadku… no ja mam od mája dosť obmedzujuce bolesti hlavy ostré bodavé iba na jednej strane… niekedy na čele niekedy v záhlaví..… to miesto sa vie sem tam meniť. Alebo sem tam je to pálivá bolesť. a už ma to nebaví… nechcem zas preháňať a behať po doktoroch ked mám MR z marca.. po psychickej stranke som ok nemám ani stresy v živote žiadne..: :. Jedine tak z tej bolesti hlavy. Myslíte že by to mohla spôsobovať takto dlhodobo psychika?
Chceme druhé babo 🙄
@mamina7070 mňa pri migréne bolievala polovica hlavy
Tiez som mala bolesti hlavy vždy na rovnakxch miestach, vzadu bodava bolesť, okolo oka ucha a spánku tlak. Najskôr som myslela ze to je od zubu, potom ze migréna. Zmizlo to samo takze neviem co bolo príčinou, ale mala som tiež tetaniu
@prieloznicasi moze samozrejme ale aj krcna chrbtica... cvicis? aspon tie klasicke fyzio, ze sedis a zasuv brady 🙄
@prieloznicasi a nie je to bolest hlavy,ktorá ti vyráža z krčnej chrbtice??? Skúsila by som na tvojom mieste ísť na fyzio, nech sa ti nato pozrie