Úzkosti, tetánia - chronická bolesť hlavy

prieloznicasi
2. okt 2024

Ahojte, ak je niekto taký kto by mal skúsenosť… neviem či mám úzkosť to už len niekedy neviem na čo to zvaliť.. ale teda po kolotoči vyšetrení kvoli závratom a tlakom v hlave mi bola zistená tetania.. posledné MR v marci bolo v poriadku… no ja mam od mája dosť obmedzujuce bolesti hlavy ostré bodavé iba na jednej strane… niekedy na čele niekedy v záhlaví..… to miesto sa vie sem tam meniť. Alebo sem tam je to pálivá bolesť. a už ma to nebaví… nechcem zas preháňať a behať po doktoroch ked mám MR z marca.. po psychickej stranke som ok nemám ani stresy v živote žiadne..: :. Jedine tak z tej bolesti hlavy. Myslíte že by to mohla spôsobovať takto dlhodobo psychika?
Chceme druhé babo 🙄

werony_n
2. okt 2024

@prieloznicasi a nie je to bolest hlavy,ktorá ti vyráža z krčnej chrbtice??? Skúsila by som na tvojom mieste ísť na fyzio, nech sa ti nato pozrie

mamina7070
2. okt 2024

toto je lokalizacia stresovych bolesti

rozculena
2. okt 2024

@mamina7070 mňa pri migréne bolievala polovica hlavy

akyia
2. okt 2024

Tiez som mala bolesti hlavy vždy na rovnakxch miestach, vzadu bodava bolesť, okolo oka ucha a spánku tlak. Najskôr som myslela ze to je od zubu, potom ze migréna. Zmizlo to samo takze neviem co bolo príčinou, ale mala som tiež tetaniu

evickuska
3. okt 2024

@prieloznicasi moze samozrejme ale aj krcna chrbtica... cvicis? aspon tie klasicke fyzio, ze sedis a zasuv brady 🙄