Ahojte, beriem AD už cca pól roka. Psychický stav sa mi zlepšil ale trápia ma čím ďalej tým viac závraty, neskutočné bolesti hlavy, nevoľnosti, tep cez 100 a celkovo sa po fyzickej stránke cítim čím ďalej tým horšie. mate niektorá s tým skúsenosti ?
No toto už mám 4 lieky po ktorých som sa konečne začala cítiť lepšie, nemám ani záchvaty len po ten fyzickej stránke to nie je dobré
Môže to byť z liekov na nieco pomohli, niečo zhoršili...mojej kolegyni dali na silnú tetaniu AD prejavy tetanie odišli, lieky ju "nabudili" a bola zase veľmi nervózna, hadava...znížili jej dávku na polku a bolo dobré.Je to ťažké správne nadavkovat
Ja som to začala akurát riešiť ale newem ako ste riešili s lekárom ci vam dal hned AD alebo ste najprv skusali bylinkove mam veľky rešpekt pred AD tiež dom zvedavá jak dopadne celá terapia
Je to z liekov podla mna,su tam vedlajsie ucinky a just take,ktore opisujes..ps :dlhorocna skusenost
Ano Aj ja mam panicku poruchu uzkostnu a tetaniu
Z Liekov to nebude je to o hlave ja tiez mam fyzycke problemy bolesti hlavy velmi velke kvoli ktorym chodim na pohotovost take zavrate a podobne sa mi niekedy same odseba prejavia
Tiez Berem ad ale musela som sa s tym sama vysporiadat casom nic ine nepomoze a ked tak si dajte predpisat magnosolv je to zazrak nieje volno predajny je to magnezium najsilnejsie na trhu a ked si nepovite onho tak vam ho nepredpisu jak zacnem nieco pocitovat dam si ho a zabere musim si zaklopat ale co je dobre vam nedaju vypytajte si ho na predpis
@alzbeta44 ďakujem, magnosolv mám doma len má z neho preháňa tak si ho dávam len občas
@marion30 no je to hrozné že v jednej veci pomôžu a v druhej uškodia 😞 Aj keď lekárka má stále presviedča že to tak nie je, že to je z úzkosti
Nápodobne 😃
Nie Moze byt aj mna z neho prehana aj na malu stale chodim ponom ale zas pomoze mi
Uzkosti Su hrozne bola som aj na psychiatrii z uzkostami ked to zaslo moc daleko
Skús si ho dávať vecer
Skúste riešiť pozadie tohoto problému so psychológom. Lieky zafungovali dočasne ale príčinu nevyriešia
tak asi ti nesedia lieky