Úzkosti - strach zo zlyhania

18. júl 2024

Mam tetaniu, pred troma rokmi som mala tazsie obdobie a vyvolala som si to, mala som strasne zachvaty skoro kazdy den, bolo to hrozne. Nejako som zvladla byt sama nad sebou vitaz a prestalo to, vzdy ked som sa niecoho bala a isla na mna panika a zachvat tak som sa zastavila a ukludnovala som sa kym to nepreslo. Hovorila som si ze to musim zvladnut nechcem sa predsa dostat na lieky. A ono to islo. Lieky som ziadne nikdy nebrala chvala panu Bohu. Zachvaty prestali uplne no teraz po velmi dlhej dobe sa mi priznaky prejavili opat. Niekedy sa proste len tak bojim, najvacsi strach mam zo zlyhania. Ze co ak toto co ak tamto joj musim sa snazit lebo potom toto a toto, stresujem sa a vsetkeho sa bojim vsetkeho sa zlaknem rozbucha sa mi srdce a je to strasne neprijemne. Mate nejake tipy, ako to prekonat?

lusiafofo
19. júl 2024

Neskúšala si niečo prírodné ? Keď nechceš byť na liekoch ? Napíš mi súkromnú spravu

athena27
19. júl 2024

Neviem, čo konkrétne môže pomôcť na tento problém bez liekov, ale niektorí kauči sa zameriavajú na odstraňovanie strachov, tak isto meditácia môže byť užitočná, učíš sa väčšej kontrole nad svojimi myšlienkami.. všetko predsa začína myšlienkou 🙂 držím palce

marianarem
19. júl 2024

Tak urcite psychologa, ten strach zo zlyhania je vyslovene pripad prenho. Liekmi by som takyto konkretny strach neriesila, iba ak by bolo velmi zle, tak ako podpornu liecbu.