Ahojte chcem poradiť pred 3 mesiacmi som mala úzkosti dopresie prekonala som to .. pred 5 dňami som dostala menštruáciu a zase má to chytilo stále plačem rano mi je zle na hrudi má boli vôbec nič mi nechuti jesť strašne sa bojím že sa mi to vrátilo myslite že to je len kvôli menzesu PMS že to prejde alebo ? 🙏🏼🙏🏼
@chodec15 ako táto blbá odpoveď pomôže autorke?
@taynee vďaka 🙏🏼ale ja som to prekonala už pred tým 2 mesiace mi bolo super nemala som žiadne úzkosti chodila som aj k psychatricke všetko bolo uz dobre .. a pred 5 dňami som dostala menzes a zase má to nejako chytilo a som čítala na internete že menzes to mohol spôsobiť hormóny a tak tak dúfam že ak mi skoncia to prejde mal niekto už takú skúsenosť ?
@sslavka12 Ja mam uzkostno-panicku poruchu a hormony pocas cyklu to zhorsuju. Ale v podstate som si vsimla, ze uz musim byt "nacata" z niecoho ineho, musi tam byt nejake vycerpanie alebo emocny stres. Ked mam dobre obdobie, tak ani tie hormony neskodia az tak. Citim ich, ale nie je to ziadny extrem.
Ahoj, ja tiež trpim úzkosťami a depresiou a od MS až po skončenie ovulácie sa to zhoršuje 😊