Úzkosti od menštruácie po ovuláciu

22. júl 2023

Stretla ste sa s tym niektora? Po takmer 4och rokoch (tehotenstvo, kojenie) som tento rok v aprili dostala 1x kramy. Vsetko bolo ok, kramy pravidelne. Minuly cyklus okolo ovulacie som mala 3 dni uzkosti, hned rano ako som sa zobudila trasenie zaludka, busenie srdca, hnacka. Ako prisla ovulka, vsetky stavY presli. Ale tento cyklus je to ovela horsie. Uzskoti zacali prvy den menstruacie, co je uz 11 den. Davam si magnesolv, medovkovy caj, cez den tie uzskoti povolia. Stretla ste sa s tym niekora? Mala som to aj po prvom tehu ale opacne, ze tieto stavy boli hrozne prvou ms po porode ale postupne sa zlepsovali. Teraz sa to zhorsuje… dakujem za kazdu skusenost

dankako
22. júl 2023

Môže aj nemusí to byť vplyvom menštruácie, išla by som sa poradiť s lekárom. Aby úzkosti neprešli do väčších stavov, potom je to peklo.

autor
22. júl 2023

@dankako chcem si pockat ci to prejde po ovulacii. Chystam sa aj tak ku gyneko na preventivku tak mu to spomeniem

hankab
22. júl 2023

Ano, pripisujem to hormonom. Ovu mam cca tyzden po ms a vtedy mi je najhorsie. Zatial som teda nerodila a liecim sa AD, ale aj napriek tomu mam pocas toho tyzdna nepokoj, citim sa nesvoja, traviace problemy a napatie.

autor
22. júl 2023

@hankab liecis sa AD kvoli uzkostiam spojenych s ovulaciou? Alebo uzkosti vo vseobecnosti?

hankab
22. júl 2023

Uzkosti vo vseobecnosti. S AD je to samozrejme o 99% lepsie no napriek tomu ten tyzden citim zhorsenie.